FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Més que un club

Imatge del reportatge titulat: El repte més difícil
Descarrega't el video

El repte més difícil

Més que un club

El FC Barcelona és més que un club club a Catalunya perquè és la institució esportiva més representativa del país i un dels seus millors ambaixadors. També, per raons diferents, el FC Barcelona és més que un club club per a moltes persones de la resta de l’Estat espanyol que van veure en el Barça un ferm defensor dels drets i les llibertats democràtiques. Ara és una necessitat i una obligació esdevenir més que un club també al món. Cal globalitzar aquest Barça que es preocupa per la seva gent. Cal globalitzar el Barça solidari i humanitari.

Acord històric
Per això el club ha decidit aportar el 0’7 per cent dels seus ingressos ordinaris a la Fundació del FC Barcelona per a la posada en marxa de programes de cooperació internacional pel desenvolupament, s’ha adherit als Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides i s’ha compromès a la tasca humanitària de l’Unicef, amb l’aportació d’un milió i mig d’euros durant els pròxims cinc anys i amb la cessió de la samarreta per a posar-hi el seu logotip. Un acord que situa el Barça en una dimensió única.

Cobertura mundial
La cobertura televisiva d’aquest espot tindrà un abast mundial de primer ordre ja que es podrà veure als cinc continents. Les televisions Eurosport (també Eurosport2 i Eurosport News), ESPN, Nippon TV, ART, Televisió de Catalunya (també TV3 internacional) i Barça TV (a través de les més de 50 cadenes que distribueixen internacionalment el seu senyal) difondran aquesta campanya sense cap cost per al club mi per a la Fundació.


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana