FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: JES

Imatge del reportatge titulat:Beneficiaris
Imatge del reportatge titulat: Beneficiaris

Beneficiaris

Educadors

Preferentment són professors d'escoles públiques, monitors infantils o educadors d'institucions de caire social que treballen amb nens i nenes en diferents contextos de vulnerabilitat. Els educadors seleccionats han de ser professionals que treballin amb nens i nenes en risc d'exclusió social, als barris més desfavorits de la localitat on es desenvolupen les JES.  jes_bene_01.jpg

Nens i nenes vulnerables 

Se seleccionen 150-200 nens entre 8 i 16 anys, el 50% dels quals han de ser nenes. Es treballa als barris de menor renda, on es prioritza les famílies amb major vulnerabilitat. Per a aquesta selecció la Fundació rep el suport d’associacions locals amb un elevat coneixement de les famílies més necessitades.

Per a la realització de les activitats, els nens es divideixen en grups segons criteris d'edat, en els quals sempre es tracta de respectar la proporció de 50% nens i 50% nenes.

Per a la selecció dels beneficiaris — tant d’educadors com d’alumnes— es crea un Comitè d'Organització de les Jornades format per representants de totes les organitzacions que donen suport a l'esdeveniment — ONG, associacions, ajuntament, delegacions, etc.

Aquest Comitè s'encarrega d'establir les bases per a una correcta identificació de beneficiaris que maximitzi l’impacte de les JES i que tingui un efecte multiplicador.


Coneix les JES a fons

Detall de la opció seleccionada
  • JES (Jornades d’Esport Solidari) JES (Jornades d’Esport Solidari)
  • Objectius de les JES Objectius de les JES
  • Beneficiaris Beneficiaris
  • Metodologia i organització Metodologia i organització

Les JES arreu del món


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana