FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.06.2009 12:15

Molt més que fotografies

Marc Parramon (enviat especial)


Més de dues centes persones van assistir dimecres a la inauguració de l’exposició itinerant de Pep Bonet sobre l’impacte del VIH/Sida a Swazilàndia, ubicada al Visitors Center de Nova York.


Al Visitors Center de l’Unicef a Nova York, concretament a la Sala Danny Kaye, es van reunir ahir dimecres dues-centes persones amb motiu de la inauguració de l’exposició anomenada ‘Impacte del VIH/Sida: Vida i esperances dels orfes de Swàzilandia’, que és obra de Pep Bonet.

Personalitats en la inauguració

NY_0519.jpgLa inauguració d’aquesta exposició itinerant va comptar amb la presència de la directora de l’Unicef, Ann Veneman, així com amb la de diversos ambaixadors de diferents països del món. El president Joan Laporta i la directora de la Fundació FCB, Marta Segú, també hi van assistir.

L’acte va coincidir amb una reunió executiva de l’Unicef, la reunió anual de tots els comitès nacionals de l’agència. Casualment, aquesta reunió es va celebrar l’any passat a Barcelona.

Imatges impactants

Pel president Joan Laporta, aquesta exposició, formada per 28 fotografies, i que estarà en aquesta sala Danny Kaye del Visitors Center de l’Unicef, mostra la importància dels programes propis de la Fundació i alhora reflecteix la impactant situació de Swazilàndia: “Creieu-me, el viatge a Swazilàndia va canviar la meva vida. Molts d’aquests joves que veiem en aquestes fotografies han de tenir cura dels seus germans perquè els seus pares han mort a causa de la sida”, va ressaltar el president barcelonista.

El màxim dirigent blaugrana considera que l’ajuda als vulnerables en aquest país tan afectat per la sida i la col•laboració amb l’Unicef és un orgull per al club. “Humilment, ens sentim millors éssers humans col•laborant amb vosaltres”, va resumir el president.

El club de l’Unicef

NY_0523.jpgDes de l’Unicef, l’entesa amb el Barça és una aliança molt més que simbòlica. Segons la directora de l’organisme internacional, Ann Veneman, el club blaugrana és un puntal en la seva tasca. “El Barça és l’equip de l’Unicef”, va afirmar. A més, en el seu discurs va agrair al president Laporta i a la delegació blaugrana la seva presència a Nova York i també el treball que les dues institucions han fet juntes en els darrers tres anys .

Segons Marta Segú, directora general de la Fundació, les fotografies de Bonet mostren la realitat d’aquest país de l’Àfrica : “L’exposició vol mostrar la vida diària de molts nens orfes de Swazilàndia que estan experimentant l’impacte de la sida i volem mostrar la importància d’aquesta epidèmia i l’impacte sobre la vida dels nens”.
Molt més que fotografies
Més intervencions als mitjans
Abans de tornar aquest mateix dijous cap a Barcelona, el president Joan Laporta atendrà un altre mitjà nord-americà. Es tracta de la cadena esportiva de televisió ESPN.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana