Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un somriure per als vulnerables


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.06.2009 20:47

Un somriure per als vulnerables

Marc Parramon (enviat especial)


Joan Laporta destaca la voluntat del club de seguir treballant pels més vulnerables en un moment de bonança esportiva des de la seu de les Nacions Unides.


En la roda de premsa de balanç dels tres anys de compromís amb Unicef, el president Joan Laporta ha subratllat en el seu discurs davant els màxims responsables de l’organisme i personalitats presents, que l’objectiu del Barça és seguir liderant en materia de solidaritat.

En aquesta roda de premsa, a banda de Joan Laporta i Marta Segú, directora general de la Fundació, hi ha assistit Philip O’Brien, director adjunt d’Unicef i Jama Gulaib, director d’Unicef a Swazilàndia.

_MG_0460.jpgEl president del Barça ha emfatitzat que el club vol compaginar els èxits esportius amb l’ajuda als més vulnerables. “En moments d’èxits esportius pel club, volem un somriure dels infants menys afortunats”, ha apuntat Laporta.

Feina seriosa

_MG_0421.jpgEl treball d'aquests tres anys entre el club, a través de la Fundació i l’organisme mostren segons el president, la fermesa en aquest àmbit. “La Responsabilitat Social Corporativa del club, a través de la Fundació és seriosa i professional”, ha destacat el president.

Projectes que rutllen

Swazilàndia, Malaui i Angola són els tres eixos- per ara - de la col·laboració i Laporta n’ha elogiat la capacitat de transformació i millora del futur d’aquests països sobre el terreny. “Els resultats d’aquests tres anys d’entesa mostren la maduresa de la nostra aliança i els programes que estem treballant”, ha reconegut Laporta.

Avalats per les dades

Per Philip O’Brien, director adjunt d’Unicef, tots aquests projectes necessiten del suport d’entitats com el Barça. “Lluitem per tenir una generació lliure de Sida i això només ho podem fer amb el Barça”, ha destacat el representant de l’organisme.

O’Brien ha destacat que el club ho faci en la temporada del triplet: “Ha estat un gran any pel Barça i estem orgullosos de la trajectòria esportiva d’enguany”.

Per la directora general de la Fundació, Marta Segú es destaquen diferents dades d’aquest balanç. Per exemple, que el 83% de les dones embarassades seropositives reben tractament antiretroviral i que el 48% dels nens a Swazilàndia són ja diagnosticats gràcies a la màquina DNA PCR, comprada a l’inici del projecte.


Més solidaritat blaugrana

_MG_0266.jpgUna de les novetats que s’ha donat a conéixer en aquesta roda de premsa ha estat que el Barça passarà a finançar en el context d’aquesta aliança, l’ESARO; és a dir, l’East and South African Region Office. Es tracta d’un grup temàtic dins l’Unicef amb l’objectiu de la prevenció del Sida a 19 països de l’Àfrica. Amb aquest pas, la Fundació passarà a ser un dels majors finançadors d’aquest organisme.

Laporta també ha apuntat que el club està estudiant la possibilitat de incrementar la seva aportació a l'aliança amb Unicef. 


A la foto, Marta Segú, directora general de la Fundació; Joan Laporta, Philip O'Brien, director adjunt d'Unicef i Jama Gulaib, director d'Unicef a Swazilàndia.
A la foto, Marta Segú, directora general de la Fundació; Joan Laporta, Philip O'Brien, director adjunt d'Unicef i Jama Gulaib, director d'Unicef a Swazilàndia.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Menció per dues treballadores de l'ONU
En l’acte, el Barça ha volgut fer menció i solidaritzar-se amb les famílies d’una treballadora d’Unicef i una d’ACNUR, mortes en l’atemptat al Pakistan. Abans de la roda de premsa, Laporta s’ha reunit amb la màxima responsable d’Unicef, Ann Venemann que estava precisament al cent per cent dedicada a l’ajuda a les famílies per aquest succés.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana