Càtedra UNESCO-FCB-UOC

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Càtedra UNESCO-FCB-UOC

Imatge del reportatge titulat:Càtedra UNESCO-FCB-UOC
Imatge del reportatge titulat: Foto: Kim Manresa
Foto: Kim Manresa

Càtedra UNESCO-FCB-UOC

L’objectiu principal de la càtedra UNESCO-FCB-UOC de l’Esport com a eina per a la coexistència social i la resolució de conflictes és promoure la cohesió social i solucionar situacions conflictives de manera pacífica a través de l’esport.

Iniciativa pionera en el món del futbol
 
La càtedra ofereix procediments, actituds i competències perquè els estudiants puguin analitzar i aplicar les possibilitats de la pràctica esportiva com a eina d’intervenció educativa i de transmissió de valors en contextos de baixa coexistència social i alta conflictivitat.
 
Es tracta del primer cop que el FC Barcelona, amb el segell de qualitat de la Unesco i les garanties acadèmiques de la UOC, estableix un conveni amb una universitat per impulsar uns estudis de postgrau; una iniciativa, alhora, pionera en el món del futbol i de l’esport. 
El primer postgrau del màster «Esport i drets humans» ofereix un ampli ventall d’assignatures enfocades des de la sociologia, la pedagogia i els drets humans. El programa lectiu consta d’un total de deu assignatures i un projecte final de recerca, dirigit per professors de gran prestigi i experts en pedagogia, esport, resolució de conflictes, drets humans i coexistència social.
 
El màster té un cost de 2.500 euros, que serviran per a cobrir les despeses, ja que el benefici econòmic per a les tres institucions implicades –UNESCO, Fundació FC Barcelona i Campus per la Pau– és inexistent. El preu del primer postgrau és de 1.400 euros.
 
Si ets treballador o soci del FCB o treballador de la UOC i estàs interessat a fer el postgrau, tens un descompte en la matrícula. Truca al 902.141.141 (opció 1). Els membres del Col·legi de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya (COPLEFC) gaudiran d'un descompte del 10% en la matrícula.
 

Aliances amb l'ONU

El treball conjunt

Detall de la opció seleccionada