Teatre: Alícia al País de les Meravelles

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Agenda

13.04.2012 17:02

Teatre: Alícia al País de les Meravelles

Teatre: Alícia al País de les Meravelles

JOVE TEATRE REGINA
c/ Sèneca, 22
08006 Barcelona

Més informació www.jtregina.com

Recomanat a partir de 4 anys
Entrades limitades
El dia que l’Alícia, una nena de 10 anys, va perseguir un conill blanc, va entrar en un món on res era el que semblava i tot tenia sentit. Es tractava del País de les Meravelles, un lloc on els pastissos et feien canviar de mida, els gats s’esfumaven, es feien festes de te per celebrar els no aniversaris i les reines de cors tallaven caps. Sí, el dia que l’Alicia va seguir un conill blanc i va entrar al País de les Meravelles va viure una aventura que podràs compartir amb ell al Jove Teatre Regina de Barcelona. Aquest espectacle de La Trepa va ser finalista com a millor espectacle infantil dels Premios Max de Teatro any 2009.

“Alicia al País de les Meravelles” es representarà del 14 al 29 d’abril al Jove Teatre Regina.
Descompte especial per a socis: 8 euros.


Es poden reservar dues entrades per carnet de soci. Només s’ha de trucar al 93 218 15 12 (l’horari d’atenció és de 9h a 14 h i de 16h a 19h). També es poden adquirir les entrades mostrant el carnet de soci a les taquilles del teatre el mateix dia de la funció.

‘Creix amb el Barça’ ofereix la possibilitat d’anar al Jove Teatre Regina durant tota la temporada presentant el carnet de soci a la taquilla només per 8 € (dues entrades per carnet de soci).

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana