Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes del Vallès es reuneixen a Caldes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

17.10.2011 09:13

Les penyes del Vallès es reuneixen a Caldes

www.fcbarcelona.cat


Eduard Coll va assistir a la XXII Trobada de Penyes del Vallès, que enguany es celebrava a Caldes de Montbui.


Les penyes del Vallès es reuneixen a Caldes

El 12 d’octubre, la Penya Blau-Grana de Caldes de Montbui, que celebrava el seu 35è Aniversari, va acollir la Trobada de Penyes del Vallès. El President de la Comissió de Disciplina i Directiu de l’Àrea Social i Esportiva, Eduard Coll, va assistir-hi en representació del Club.

Els actes van començar a la Sala Noble de Can Rius, on es celebrar una recepció a les autoritats, entre les quals hi havia també l’Alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, els Delegat del Consell Consultiu de Penyes pel Vallès Oriental i Occidental, Antoni Guil i Joan Giménez, el i el president de la penya de Caldes, Jaume Coll. Allà mateix, es van lliurar els obsequis commemoratius de la trobada.

Tot seguit, el President de la Penya Blaugrana Montornès del Vallès, Daniel Fabregat, organitzadora de l’anterior trobada, va fer entrega de l’estendard de la Trobada a Jaume Coll. Un moment, sens dubte, sempre emotiu i emblemàtic de totes les trobades, que va finalitzar amb una actuació dels alumnes de l’Escola d’Arts Escèniques Stage. DSC_0379.JPG

El Vallès: dues zones, una trobada

En aquest acte multitudinari hi van assistir més de 20 penyes dels dos Vallès. Tant l’Oriental com l’Occidental es reuneixen per fer una única trobada, tot i ser dues zones. Més de 150 persones es van desplaçar fins el Balneari Termes Victòria per celebrar el dinar commemoratiu, amb l’assistència també de l’exjugador del primer equip i membre de l’Agrupació Barça Veterans, Joan Torrent.

També es va retre homenatge a diversos personatges vinculats a l’esport i el FC Barcelona, amb un vincle molt estret amb la població. Diversos socis de la penya que havien format part de la seva junta directiva, també van rebre el reconeixement de les penyes vallesanes.

La vetllada va finalitzar amb els tradicionals parlaments, i la tallada de pastís que donava per finalitzada la Trobada de Penyes del Vallès d’enguany.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana