Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cloenda de la Trobada, a la Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.08.2011 19:39

Cloenda de la Trobada, a la Masia

www.fcbarcelona.cat


La 34a Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes ha posat el seu punt final aquest dilluns a la tarda a la Masia, després de la cercavila que s’ha fet amb els estendards pel recinte del Camp Nou.


Foto: Àlex Caparrós / FCB
Foto: Àlex Caparrós / FCB

 
Cap a un quart de set de la tarda, els penyistes acreditats en la Trobada Mundial s’han citat al recinte de la Festa Barça. Des d’allà, i encapçalats per una xaranga, han fet via cap a la Masia amb els estendards de cadascuna de les seves penyes, en el que ha estat l’última activitat de la Trobada.
 
Les penyes, “un gran equip”
 
Un cop a la Masia, Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social, s’ha adreçat als assistents agraint-los la seva implicació en aquestes jornades. Cardoner ha volgut agrair la presència especialment als penyistes “que s’han hagut de desplaçar molts quilòmetres”, i els ha assegurat que tot el col·lectiu penyístic forma “un gran equip”. Han acompanyat Cardoner en aquest acte de clausura el directiu del FC Barcelona, Jordi Moix, i els membres de la Comissió Social, Pau Vilanova i Josep Maria Barnils, entre d’altres.
 
Placa i catifa de flors
 
Abans de donar per finalitzada la 34a Trobada Mundial de Penyes, s’ha destapat un placa commemorativa d’aquesta reunió. La cirereta del pastís l’han posada els membres de la Penya Barcelonista d’Arbúcies, que han destapat una impressionant catifa de flors just davant de la porta de la Masia, que homenatja també aquests dies de sentiment penyístic.
 
La Trobada han servit per assentar les bases teòriques del que serà el moviment penyístic del segle XXI, entre d’altres, gràcies a un fructífer Congrés de Penyes que ha comptat amb una nodrida representació d’aquest col·lectiu, amb més de 1.000 penyistes acreditats procedents de més de 400 penyes diferents.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana