Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Festa Barça, un èxit


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.08.2011 20:18

La Festa Barça, un èxit

www.fcbarcelona.cat


La celebració que ha congregat a socis i penyistes blaugranes ha arribat a la seva fi. En els tres dies de celebració, més de 8.000 persones han visitat el recinte del Camp Nou.


Foto: Àlex Caparrós - FCB
Foto: Àlex Caparrós - FCB

Gairebé mitja hora abans de l’inici del Gamper encara hi havia gent a l’esplanada on, durant els darrers tres dies, s’han concentrat milers de persones que han pogut gaudir dels diferents punts d’oci del recinte, unes atraccions que, com a festa familiar que es tracta, han anat destinades sobretot a les famílies amb fills. Ni la calor ni l’expectació pel que serà el partit inaugural del primer equip en aquesta temporada 2011-2012 han fet minvar l’assistència en aquest últim dia de la Festa Barça, el més nombrós pel que fa a visitants. No obstant, la coincidència amb la XXXIV Trobada Mundial de Penyes i el 32è Congrés de Penyes ha afavorit la presència de públic durant tots tres dies. L’últim en passar-s’hi ha estat el president Sandro Rosell, qui ha volgut comprovar en persona l’èxit de la Festa Barça.

Les 17 copes, el més buscat

Eren les 19.30 hores del vespre i encara hi havia cua al punt on s’exhibien les 17 copes aconseguides aquest any per les diferents seccions del Club. I és que els més petits no han volgut perdre’s l’oportunitat de fotografiar-se amb elles, sortint en primer pla la última copa aconseguida davant del Reial Madrid a la Supercopa d’Espanya.

El triomf dels valors

Una altra de les atraccions més visitades ha estat el camp instal•lat al centre del recinte on els nens no només han jugat torneigs de futbol sinó que també han pogut participar en els coneguts “jocs de valors”. Aquests, que consisteixen a treballar a través de l’esport els valors que des del Club s’han potenciat, han aplegat en l’últim dia 45 nens cada quart d’hora aproximadament. Els valors treballats han estat: responsabilitat, solidaritat, treball en equip, esforç, respecte i igualtat.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana