Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cesc i Alexis enamoren els penyistes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.08.2011 13:05

Cesc i Alexis enamoren els penyistes

Jordi Clos


L’aparició dels dos fitxatges del primer equip per a la nova temporada ha estat un dels punts àlgids de la segona jornada del Congrés de Penyes. “Esperem que siguin molts més títols els que aconseguim i que pugueu seguir gaudint”, ha declarat Cesc.Els penyistes presents al Congrés han pogut donar la benvinguda i conèixer Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez. Els dos fitxatges del primer equip han aparegut al Palau de Congressos juntament amb la Lliga, la Champions i la Supercopa conquerides la temporada passada, mentre sonava una versió de l’himne culer.

La família creix

El president Sandro Rosell els ha presentat com “ dos nous integrants de la nostra família”. De l’extrem, ha confessat: “L’ambaixador de Xile em va reconèixer que el seu país és blaugrana gràcies a l’Alexis. A més d’un gran jugador, hem fitxat una gran persona”. I, de Cesc, ha comentat: “Ha tornat a la família. És un dels nostres, és criat a casa. Se’n va anar i ha tornat amb moltes ganes”. També ha recordat l’esforç econòmic que va portar a terme per tancar el traspàs.

Il·lusionats i agraïts

2011-08-22_32_CONGRES_MUNDIAL_DE_PB_009.jpgA continuació, el mateix Cesc Fàbregas ha dit unes paraules. “Parlo també en nom d’Alexis: és un plaer per a nosaltres ser aquí i formar part d’aquest gran Club. Vull tornar a fer un agraïment a les persones que ho han fet possible”. Interrumput pels aplaudiments dels penyistes, el migcampista ha afegit: “ Vam començar molt bé amb el triomf contra el Madrid a la Supercopa, i esperem que siguin molts més títols els que guanyem i que pugueu gaudir molt”.

Les declaracions de Cesc han estat molt ben rebudes pels penyistes, que han acomiadat els dos jugadors amb una enorme ovació.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana