Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell fa una crida al seny


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.08.2011 13:32

Rosell fa una crida al seny: “Ara toca felicitar els nostres jugadors, gaudir dels títols”

Roger Bogunyà


El president blaugrana ha fet balanç de la temporada 2010/11 en el 32è Congrés de Penyes i ha valorat “molt positivament” l’actuació de tota l’àrea esportiva.El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha fet balanç de la temporada 2010/11 i ha començat valorant molt positivament l’actuació de tota l’àrea esportiva: “La Junta puntua amb un excel·lent el seu rendiment”. El president ha dedicat força minuts a lloar l’equip de Guardiola i les quatre seccions professionals, així com també tots els equips no professionals i les categories inferiors del futbol formatiu, que ara es veuran enfortides amb la nova Masia, que es dirà Centre Formatiu Oriol Tort.

Millores en l’àrea econòmica i patrimonial

2011-08-22_32_CONGRES_MUNDIAL_DE_PB_004.jpgLes bones notícies també arriben des de l’àrea econòmica. “ Malgrat totes les inversions fetes en la Masia, hem millorat i també hem recuperat patrimoni. De moment hem aturat la requalificació del Miniestadi. No volem que es vengui i sí que volem que sigui part del nostre patrimoni”. Rosell, que ha confessat que s’han hagut de fer “operacions d’austeritat exagerades”, ha recordat que cal “mirar la pela, tal com ens van ensenyar els avis i els pares, sobretot quan els diners no són teus”.

“Hem recuperat les bones relacions amb totes les institucions”

La progressió és bona, també en l’àrea patrimonial, en la qual, segons Rosell, “hem recuperat les bones relacions amb totes les institucions”. “No ha estat fàcil, però creiem que hem aconseguit treure l’excessiva politització que hi havia al Club”, ha afirmat. Per al president és clau gaudir de bones relacions institucionals per afrontar els canvis propers que patirà al Club, com són un nou Palau Blaugrana, un Camp Nou millorat o màquines noves per a la Pista de Gel.

Després de la Supercopa d’Espanya

2011-08-22_32_CONGRES_MUNDIAL_DE_PB_013.jpgAbans, Sandro Rosell ha manifestat la voluntat de “tancar” d’una vegada per totes la polèmica sobre la Supercopa d’Espanya: “Vam decidir no fer-ho [denunciar el tècnic José Mourinho] després de parlar amb el director esportiu del futbol professional, Andoni Zubizarreta, amb l’entrenador Josep Guardiola i amb el segon entrenador, Tito Vilanova. Va haver-hi consens que fer això era el més adequat. Aquesta setmana tenim un partit important de Supercopa d’Europa i no volíem que es parlés d’una altra cosa”.

El president, que ha fet aquest discurs just després de l’aparició de Cesc i Alexis al Palau de Congressos , ha posat èmfasi en la figura de Vilanova, el principal afectat durant els incidents del final del partit de dimecres. “Ens va demanar no fer-ho”, ha repetit Rosell.

Rosell ha continuat així la seva argumentació: “L’opinió pública ja ha dit la seva. Té molt clar que el que ha fet aquest senyor no és correcte i ja ha dictat sentència. A més, ara els estaments estan de vacances i les denúncies es fan per a aquelles accions que han passat o no. Aquí està clar què ha passat, i la Federació ja actuarà si vol”.

Abaixar el nivell de crispació

2011-08-17_PARTIDO_38.JPGEl president, per finalitzar la seva argumentació, ha explicat un fet ocorregut a Madrid. Rosell ha recordat que uns joves van llançar pedres a l’autocar del Barça abans del partit de Supercopa al Santiago Bernabéu. “Allò ens va fer veure que no anem bé. No anem bé a nivell de societat, de relació en el món de l’esport. Nosaltres hem de posar seny, abaixar el nivell de crispació i intentar treure llenya al foc o acabarem matant-nos tots pel carrer. El problema no el tenim nosaltres, el tenen ells”, ha declarat. “ El cor ens demanava una cosa, però el seny n’ha dictaminat una altra. Ara toca felicitar els nostres jugadors, gaudir dels títols i oblidar aquest tema”, ha conclòs.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana