Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un Congrés històric


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.08.2011 11:29

Un Congrés històric

Míriam Nadal


Aquest diumenge ha començat el 32è Congrés de Penyes en el marc de la Trobada Mundial. Aquesta és la primera jornada, una sessió intensa entre el Club i les penyes.El vicepresident Jordi Cardoner i Casaus ha inaugurat aquest Congrés que aquest diumenge ha iniciat la primera jornada, un dia de treball intern per als més de 750 penyistes acreditats, els representants del Club i els membres de la Comissió.

Congrxs_mundial_de_Penyes_www.fcbarcelona.cat_x2x.jpgCardoner ha apuntat que aquest 32è Congrés és històric perquè per primer cop el Club i les penyes segellaran un compromís per assentar les bases del projecte Penyes Segle XXI. “Avui és un dia històric per al moviment penyístic. És la primera vegada que es treballa conjuntament per elaborar i articular documents vinculants entre el Club i el moviment penyístic de forma bilateral”, ha subratllat el vicepresident de l'Àrea Social.

Fa un any, el Club i les seves penyes van engegar l’impuls d’aquest moviment amb l’objectiu de potenciar i elevar la marca Penyes: “Molts heu treballat en el projecte segle XXI i avui serà una jornada on vosaltres mateixos decidireu les normatives i les formes de com el moviment es comportarà a partir d’ara. En aquest darrer any s’ha treballat molt i junts”, ha agraït Cardoner. Per al vicepresident era bàsic donar valor a l’esforç i al paper dels penyistes.

Els blocs temàtics sobre els quals treballaran els membres del moviment penyístic en dues ponències seran el cens, les entrades dels desplaçaments, la identitat i les activitats.

Abans de treballar en aquestes ponències, els penyistes han conegut l’estructura i el model organitzatiu de l’Àrea Social i del Departament de Penyes a través de l’explicació detallada de l’executiu Pere Jansà i han sabut a quines les conclusions ha arribat l’auditoria Adoria sobre el moviment de penyes.

Congrxs_mundial_de_Penyes_www.fcbarcelona.cat_x3x.jpgA banda de Cardoner, han estat presents també en la taula de presentació d’aquest Congrés, el directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, el directiu responsable de les penyes internacionals, Josep Maria Barnils, el secretari del Congrés, Jordi Calsamiglia, i el portaveu del Consell Consultiu, Antoni Guil.

Dilluns, el Congrés institucional

Aquest dilluns, el Congrés prendrà un caire més institucional amb la presència del president del Barça, Sandro Rosell. L'acte el transmetrà en directe, a partir de les 10 hores i fins a les 14 hores, Barça TV.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana