Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça nota l’escalf dels penyistes de Miami


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.08.2011 10:27

El Barça nota l’escalf dels penyistes de Miami

David Saura (enviat especial)


La Penya Barcelonista de Miami es va vestir de llarg per rebre la visita dels vicepresidents Jordi Cardoner i Josep Maria Bartomeu, acompanyats del trofeu de la Lliga de Campions.


El Barça nota l’escalf dels penyistes de Miami

La Penya Barcelonista de Miami, fundada l’any 2003, va viure dimarts a la nit una jornada històrica de barcelonisme. Més de 100 penyistes es van donat cita per rebre la visita d’una delegació del FC Barcelona, encapçalada pels vicepresidents Jordi Cardoner i Josep Maria Bartomeu. Coincidint amb la visita del Barça a Florida, els responsables de la Penya van organitzar un sopar per donar la benvinguda al seu Club.

Amb un total de 50 socis i 600 simpatitzants, la Penya Barcelonista de Miami viu un moment dolç. “Avui dia tenim gent d’arreu. La història del Barça i la seva grandesa criden molt l’atenció. Els èxits esportius també ajuden”, comentava Rafael Escofet, president de la Penya, sobre els motius d’aquesta expansió social.

Expansió de les penyes als EUA 

PENxAS_01.jpgEl moviment penyístic als Estats Units viu també un moment de creixement. Josep Maria Barnils, màxim responsable internacional de la Comissió Social, va explicar que la temporada passada es van donar d’alta tres noves penyes nord-americanes a Washington DC, San Francisco i Chicago i que tres més estan en procés de formació a Dallas, Seattle i Saint Louis. “És meravellós venir aquí i viure el sentiment blaugrana”, es congratulava Barnils, present també al sopar.

Es tracta d’un sentiment similar al que va expressar Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social, durant el parlament institucional: “Ens feu sentir com a casa. Vinc a donar les gràcies, perquè el que feu té un valor increïble.” Cardoner va animar els penyistes a estar al costat del Club també quan no acompanyin els resultats: “Heu d’estar orgullosos de pertànyer al millor equip del món. Quan perdem també seguirem sent el millor equip, perquè socialment som imbatibles.”

L’acte, en què el trofeu de la Lliga de Campions va tenir un protagonisme destacat, va comptar amb la presència de José Díaz, comissionat del districte 12 de Miami Dade i responsable local de l’àmbit esportiu. Vestit amb corbata blaugrana va dedicar elogis al Club. També va fer lliurament de la clau de la ciutat a Jordi Cardoner.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana