Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tarda de barcelonisme a Washington


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

29.07.2011 10:28

Tarda de barcelonisme al centre de Washington DC

David Saura (enviat especial)


La primera jornada del Barça a Washington es va tancar amb la visita a la Penya Barcelonista de la ciutat, una entitat jove però molt dinàmica, punt de trobada dels culés de la capital nord-americana.


Foto: Miguel Ruiz - FCB
Foto: Miguel Ruiz - FCB

Al número 900 del carrer 19 de Washington DC hi ha el pub Elephant & Castle. Una informació força rellevant per als culés d’aquesta ciutat, doncs des de fa uns mesos és la seu de la Penya Barcelonista Washington DC. En aquest espai, es va celebrar la inauguració oficial de l’entitat, que va gestar-se a finals del 2009 i que ja té més de 175 socis.

El president Sandro Rosell, acompanyat del vicepresident Jordi Cardoner, del directiu Josep Ramon Vidal Abarca i del director general, Antoni Rossich, completaven la delegació del FC Barcelona que ha participat en aquesta efemèride en companyia d’un dels protagonistes de la tarda: el trofeu de la Lliga de Campions.

Un Club més gran gràcies a les Penyes 2011-07-28_WASHINGTON_PENxA_01.jpg

Rosell ha situat a les Penyes com un dels nombrosos motius que fan del Barça ‘Més que un Club’. Després de recordar l’acord que poques hores abans s’havia presentat amb la Bill & Melinda Foundation, ha agraït el treball de la Penya Barcelonista de la Ciutat: “Gràcies per ajudar a fer el Club encara més gran i més conegut”. En aquesta mateixa línia, el vicepresident Jordi Cardoner, que ha destacat la presència de molta gent jove, ha dit que “penyes com aquesta contribueixen a fer més gran la marca Barça” i els ha fet un prec: “Confio que, si algun cop els resultats esportius no acompanyen, mantingueu la mateixa empenta”.

Un dels moments més simpàtics de la tarda s’ha produït quan Sandro Rosell ha fet un paral•lelisme entre les similituds físiques del president de la Penya, Raimon Puigjaner, i el tècnic del Barça. “Em sembla que Guardiola té un germà en aquesta Penya”, ha dit entre somriures

Durant l’acte, els organitzadors han aprofitat per explicar les accions de treball social que desenvolupen amb una l’entitat social DC Scores, que combina el futbol i el suport acadèmic amb més de 800 nens i nenes de 26 escoles, amb edats compreses entre els 8 i 15 anys. Un compromís que, com en el cas del Barça, va més enllà del futbol.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana