Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Benvinguts a la ‘Festa Barça’


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

29.07.2011 11:55

Benvinguts a la ‘Festa Barça’

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona treballa en els preparatius de la Festa Barça, un espai exclusiu que, del 20 al 22 d’agost, servirà de punt de trobada per als socis i les penyes del Club. Un moment per participar del Barça més enllà dels partits.


Benvinguts a la ‘Festa Barça’

La Festa Barça és un recinte tancat, d’accés només per a socis del FC Barcelona i penyistes acreditats, que podran compartir moments de barcelonisme dins de les instal•lacions de l’entorn del Camp Nou. Concretament, es tracta d’un espai 5.000m² ubicat entre els accessos 14 i 15 del Camp Nou amb carpes climatitzades, un escenari, punts de restauració, marxandatge i informació i un camp de futbol de dimensions reduïdes. També hi haurà diversos punts de restauració en un entorn relaxat i exclusiu, amb un format de ‘village’.

Compartir experiències amb altres socis i personalitats vinculades al FC Barcelona, participar en activitats lúdiques, informar-se de les iniciatives socials i solidàries engegades pel Club, fer-se fotos al costat de les 16 copes del curs 2010/2011, intercanviar petits tresors col•leccionables, gaudir de les diferents actuacions o simplement passar l’estona en un context de barcelonisme, són algunes de les activitats que socis i penyistes podran assaborir en aquest espai. En definitiva, activitats que permetin als socis i penyistes sentir-se partícips del Club en un context d’oci i distensió.

El Gamper i la Trobada Mundial de Penyes

Aquesta festa barcelonista coincideix temporalment amb el Congrés de Penyes i la Trobada Mundial, dos esdeveniments que aquest any organitza el Club. És per això que a l’espai de la Festa Barça es donarà cabuda, de manera puntual, a algun dels actes paral•lels de la trobada. Hi podran accedir tots els penyistes degudament acreditats pel FC Barcelona.

Les tradicionals activitats musicals i lúdiques que es fan en les hores prèvies del Trofeu Joan Gamper, també tindran cabuda aquest any. En aquest cas, l’accés serà obert a totes les persones amb localitat per al partit, a diferència de l’espai barça, només per a socis i penyistes degudament acreditats.

Les portes del Barça Village estaran obertes ininterrompudament des de les 10 del matí fins les 20 hores del vespre tot i que l’horari de tancament de dilluns es faria coincidir amb l’hora d’inici del partit del Trofeu Joan Gamper.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana