Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit del 2n Congrés de Penyes de Huelva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

19.07.2011 12:43

Èxit del 2n Congrés de Penyes de Huelva

www.fcbarcelona.cat


Pau Vilanova va assistir als actes del 2n Congrés de Penyes Barcelonistes de Huelva, que es va celebrar el 8 de juliol passat a la localitat de Gibraleón.


Èxit del 2n Congrés de Penyes de Huelva

El directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, va encapçalar la representació del FC Barcelona en el Congrés de Penyes Barcelonistes de Huelva, que aquest any complia la seva segona edició. Acompanyant Vilanova, l’exjugador Pere Valentí Mora tampoc es va voler perdre aquest acte d’una de les zones més actives de l’Estat pel que fa al moviment penyístic.  pexa_Gibralexn.JPG

Els actes van començar a la seu de la Peña Barcelonista ‘Josep Guardiola’ de Gibraléon, organitzadora del congrés d’enguany. Allà es va dur a terme una xerrada-col•loqui, durant la qual es va abordar l’actualitat barcelonista, així com també els valors que fomenta el Club. José Ramón Gómez, alcalde de Gibraleón, i Rosendo Romero, president de l’Associació de Penyes Barcelonistes Onubenses, van ser els encarregats de debatre els temes de més actualitat blaugrana, sense deixar de banda el rerefons social de l’Entitat.

Ja sobre les 22 h va començar el sopar de celebració del congrés al Restaurante Las Palomas, amb una copa de benvinguda. El tall del pastís commemoratiu va ser el punt culminant de la vetllada, que va finalitzar amb els parlaments dels assistents, entre els quals també es trobava Rafael Pichardo, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Andalusia Oest.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana