Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Maresme reuneix les seves penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

03.07.2011 18:44

El Maresme reuneix les seves penyes

www.fcbarcelona.cat


Malgrat de Mar ha acollit aquest diumenge la IXX Trobada de Penyes del Maresme amb la presència del vicepresident Jordi Cardoner i dels tres títols que ha guanyat el primer equip de futbol.


El Maresme reuneix les seves penyes

El Parc Francesc Macià de Malgrat ha estat l'espai d’unió de totes les penyes del Maresme en la IXX Trobada d’aquesta comarca. La Penya Avi Xaxu, presidida per Antonio Montal, ha estat l’encarregada d’organitzar i fer d’amfitriona en aquest acte.

Així, l’acte ha comptat amb la presència del vicepresident Jordi Cardoner i Casaus i del directiu de la Comissió de Penyes, Dani Sala. També ha assistit a aquest esdeveniment l’Avi del Barça, Joan Casals.

Matí intens

La Trobada ha començat amb la recepció a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, amb l'assistència de l’alcaldessa, Conxita Campoy. Posteriorment, els actes s’han traslladat al Parc situat a l’avinguda Costa Brava.

IMG_1100.JPGEn aquest espai s’han celebrat els tradicionals intercanvis de regals als representants de les penyes assistents.

Un nou reconeixement per a Nicolau Casaus

Un dels moments més especials ha estat el reconeixement que s’ha fet a Nicolau Casaus, avi de l’actual vicepresident Jordi Cardoner. Casaus, sempre proper i sensible a les necessitats del món de les penyes, havia estat vinculat a l’anterior penya de Malgrat inaugurada el 1968. Joaquim Casajuana ha lliurat un quadre del seu avi a Cardoner. 

Després dels parlaments d’Antonio Montal, del delegat del Consell Consultiu del Maresme, Manel Flores, i del vicepresident Jordi Cardoner, ha començat el dinar de celebració d’aquesta jornada maresmenca de barcelonisme.

Les penyes convidades a la celebració han estat la PB Dosrius, la PB de Premià de Mar, la PB Masnou, la PB Pineda de Mar, la PB Arenys de Mar, la PB Arenys de Munt, la PB Argentona, la PB Blanes, la PB Canet de Mar, la PB Mataró, la PB Calella de Mar, la PB Santa Susanna, la PB Cabrils, la PB Cabrera de Mar,  la PB Premià de Mar i la PB Vilassar de Dalt.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana