Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


II Campus Solidari de la PB Ciutat de Peníscola


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

28.12.2010 18:04

II Campus Solidari de la PB Ciutat de Peníscola

www.fcbarcelona.cat


El dilluns 27 de desembre va començar el II Campus Solidari de la PB Ciutat de Peníscola. Amb aquesta iniciativa, es pretén recollir joguines per a les famílies més necessitades de la població.


peniscola1.jpgEl II Campus Solidari de la PB Ciutat de Peníscola va començar el dilluns 27 de desembre amb els primers entrenaments al camp de futbol municipal. En aquest campus, en el qual intervé també el cos tècnic del Campus d’Estiu, participen al voltant de 80 nens a canvi d’una joguina que s’entregarà a les famílies més necessitades de la població.

Segons la Creu Roja, que s’encarregarà de fer l’entrega d’aquests jocs infantils, en la primera jornada ja es van recollir més de 100 joguines, xifra que, com explicava la presidenta de la junta local de l’ONG, Isabel Calatayud, s’incrementarà segur per l’elevada participació dels veïns del municipi que, tot i que no participin en el campus, donen suport a la iniciativa.

En el Campus també hi va assistir l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, que s’ha mostrat “molt satisfet per la resposta dels ciutadans en aquesta segona edició del Campus Solidari”.

En aquest segon any, la iniciativa ha aconseguit reunir el doble de participants per a aquesta bona causa.
II Campus Solidari de la PB Ciutat de Peníscola


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana