Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sandro Rosell amb l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

28.12.2010 17:28

Sandro Rosell amb l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes

www.fcbarcelona.cat


El dijous 23 de desembre, el president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, va rebre l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes al Camp Nou.


El dijous 23 de desembre, Sandro Rosell va rebre una nombrosa representació de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona. Aquesta Agrupació està formada per 18 penyes del Barça que participen durant tot l’any en els campionats de futbol base tutelats pel FC Barcelona.

En aquesta trobada, el president del FC Barcelona va aprofitar per desitjar un bon Nadal als assistents i va recordar que els equips de futbol de les penyes fan una gran tasca de formació humana i esportiva. També va explicar que ell mateix havia jugat en un equip de penyes i que a dos dels seus millors amics els va conèixer quan en va formar part.

En la reunió, es va comentar que s’havien complert més de la meitat de les sol•licituds que l’associació havia plantejat en aquesta nova etapa i que se seguia treballant per ajudar-los, tot i la situació d’austeritat en la qual es troba el Club en aquests moments.

Per la seva banda, el president de l’Associació, Antoni Sanjuán, en el seu parlament va aprofitar per agrair al FC Barcelona que s’estiguessin atenent les seves demandes i que, a poc a poc, s’anessin solucionant. També va desitjar unes bones festes i va recordar que el Nadal havia començat molt bé, perquè la loteria de l’Agrupació havia sortit premiada, tot i que amb una quantitat petita.
Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana