Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sopar de cloenda del 50è aniversari de la PB Martorell


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

21.12.2010 17:14

Sopar de cloenda del 50è aniversari de la PB Martorell

www.fcbarcelona.cat


La PB Martorell va tancar els actes de celebració del seu cinquantè aniversari amb un sopar a què va assistir el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner.


Sopar_Cloenda_50A_008.jpgLa Penya Barcelonista Martorell va celebrar un gran sopar com a cloenda dels actes de celebració del seu cinquantè aniversari, el qual va comptar amb l’assistència de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, i de Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social. La representació institucional va venir a càrrec de l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, així com de diversos regidors de l’ajuntament d’aquesta localitat. Al restaurant la Masia també van acudir l’avi del Barça, Joan Casals, i els delegats del Consell Consultiu de Penyes, Ramon Burniol, i Vicenç Notari, aquest últim també president de la PB Martorell. 

Sentit homenatge a Nicolau Casaus

Sopar_Cloenda_50A_001.jpgEn aquesta vetllada es va aprofitar per fer un homenatge pòstum a Nicolau Casaus amb la projecció d’un recull d’imatges de qui va ser vicepresident del FC Barcelona i gran impulsor de l’Àrea Social de l’Entitat. Acabat aquest reconeixement, el seu nét i vicepresident de l’Àrea Social del FCB, Jordi Cardoner, va fer un emocionat parlament per agrair les mostres d’afecte cap al seu avi i per explicar que va ser ell qui li va transmetre la sensibilitat vers les penyes.

Finalment, l’alcalde de Martorell es va mostrar encantat d’haver col•laborat amb la penya i va reconèixer la gran tasca integradora que fa aquesta a la població.

També es va tallar un gran pastís commemoratiu i es van sortejar molts regals que van cedir les botigues col•laboradores de la penya. A més, la celebració va estar amenitzada amb les actuacions del grup de ball Spai Dance i del conjunt musical Beverly.
Fotos: Pere Alegre
Fotos: Pere Alegre


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana