Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gran exposició barcelonista a Ontinyent


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

21.12.2010 09:44

Gran exposició barcelonista a Ontinyent

www.fcbarcelona.cat


La PB Ontinyent (València) ha organitzat una gran exposició amb objectes històrics del FC Barcelona amb motiu de la celebració del seu vintè aniversari. Alguns d’aquests objectes han estat cedits pel Museu del Futbol Club Barcelona per a aquesta most


La Penya Barcelonista d’Ontinyent, a València, ha començat amb els actes de celebració del seu vintè aniversari i ho ha fet amb una gran exposició d’objectes històrics del Barça. En aquesta mostra, que ha comptat amb l’ajuda del Museu del FC Barcelona, es podrà veure des d’una samarreta oficial dels anys setanta, fins a les botes originals amb què el jugador Guillermo Amor va fer el gol 4.000 del FCB, passant per un braçal de capità de Bakero, les botes amb què van jugar Rivaldo i Ronaldinho i una samarreta oficial de la Final de la Copa d’Europa del 1992. En aquesta exhibició també es podran veure nombroses fotografies de les diferents activitats de la penya des de la seva fundació, així com dels seus presidents i les seves seus.

La inauguració de l’exposició es va fer diumenge 19 de desembre i va obtenir un gran èxit de públic. Després d’aquesta també es va fer un dinar per presentar el logotip del vintè aniversari de la penya. La mostra es podrà veure gratuïtament a la seu de la penya fins al proper 30 de desembre.
Gran exposició barcelonista a Ontinyent


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana