Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La PB Castellers inaugurada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

12.12.2010 14:54

La PB Castellers inaugurada

www.fcbarcelona.cat


La primera penya blaugrana de castellers es va inaugurar oficialment ahir dissabte amb una exhibició de dos pilars a la seu de la penya, la mateixa dels Castellers de Barcelona.


El carrer Bilbao número 212 va acollir una cita que va reunir part del món penyístic de la Ciutat Comtal. La PB Castellers de Barcelona es va inaugurar oficialment, i això era motiu de celebració. El club blaugrana va estar representat per Santi Casas, directiu de la Comissió Social, i per Elvira Pou, directiva de la Comissió de Penyes. També hi va assistir l’exjugador blaugrana Pep Moratalla, que va entregar a l'entitat una samarreta del Barça amb el nom de la penya inaugurada escrit al darrere. A més, es va destapar la placa que donava nom a la seu de la PB Castellers de Barcelona, situada al mateix emplaçament que els castellers fan servir per entrenar-se.

Exhibició de castells

La nova penya va demostrar als assistents presents a la inauguració el que són capaços de fer. Amb pocs minuts van aixecar dos pilars dins la seva seu i van desplegar, des del cim del castell, les banderes del Barça i de Catalunya.

Castells i Barça, identitats de Catalunya

Aquesta penya té una particularitat que la fa especial. És la primera penya blaugrana en la qual els seus membres són castellers, i, per tant, representen dos dels trets culturals més significatius que té Catalunya. D’una banda, l’aixecament de castells, que fa poc va ser declarat com a patrimoni cultural de la humanitat per la UNESCO, i, de l’altre, el FC Barcelona, reconegut arreu del món.
Els penyistes de la PB Castellers en la seva inauguració.
Els penyistes de la PB Castellers en la seva inauguració.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana