Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Deu anys de la PB Santa Oliva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

05.12.2010 18:14

Deu anys de la PB Santa Oliva

www.fcbarcelona.cat


La PB Santa Oliva ha arribat a la seva primera dècada de vida i ho ha celebrat amb un dinar d’aniversari en el qual hi han participat quasi 200 persones.


Si una cosa caracteritza els penyistes de Santa Oliva, és que són uns aficionats blaugrana molt actius i amb iniciativa. Tota aquesta activitat els ha portat a créixer fins al dia d’avui, que amb 267 socis han assolit la magnifica xifra dels deu anys de vida. Per part del FC Barcelona, el representant en l’acte ha estat el síndic del penyista, Ramon Térmens, que ha admirat la tasca que fa aquesta penya tan jove: "A més de fer deu anys, aquesta penya té una projecció, un futur, i és un exemple del qual jo en dic un barcelonisme actiu"


En el dinar d’aniversari, que ha tingut lloc al Vendrell, tampoc hi han faltat l'alcaldessa de Santa Oliva, Cristina Carreras, ni el delegat del CCP per Tarragona Nord, Francesc Serra, que juntament amb el Josep Maria, president de la penya, han visionat les millors imatges que resumien uns deu anys plens d’iniciatives organitzades pels penyistes d’aquesta localitat del Baix Penedès.

Carnets personalitzats

Aprofitant aquest aniversari, la penya ha repartit els nous carnets de l’entitat blaugrana. Ara són més moderns i personalitzats, i inclouen la fotografia de cada soci. Aquesta iniciativa s’ha pogut dur a terme gràcies al suport de Catalunya Caixa.
Ramon Termens, amb la copa de la Lliga
Ramon Termens, amb la copa de la Lliga
Actuació d’ "Iniesta"
Un dels punts forts de la festa ha estat l’actuació d’Oriol Cruz, l’actor que protagonitza el personatge d’Iniesta al programa 'Crakòvia' de Televisió de Catalunya.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana