Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cordialitat en la prèvia del clàssic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

30.11.2010 15:18

Cordialitat en la prèvia del clàssic

www.fcbarcelona.cat


Les penyes del Barça i del Madrid celebren un dinar de germanor abans del gran partit. Ja fa més de cinc anys que penyistes d’un club i l’altre organitzen aquest dinar, en què regna la bona harmonia, el joc net i la sana rivalitat.


Com ja és habitual, el Consell Consultiu de Penyes ha organitzat, juntament amb l’Asociación de Federaciones de Peñas de Futbol (AFEPE), un dinar previ al clàssic. El Club fou representat per Pau Vilanova, directiu en Cap de la Comissió Social, i Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social a l’estranger. Vilanova ha destacat que això és un esport, i que cal gaudir-lo com a tal, per tal que tots vetllem perquè regni la companyonia entre les aficions, com ho demostra aquesta trobada entre representants de penyes de tots dos clubs. DSCF2995.JPG

Total companyonia
Fermín Calero, president de la Federació de Penyes del R. Madrid, ha agraït la invitació, i ha afegit que aquest tipus d’esdeveniments són un exemple de sana competència. A més, ha convidat la delegació del FC Barcelona al dinar d’aficions que se celebrarà amb motiu del partit de la segona volta. Edmundo Bazo, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Madrid, ha destacat l’amistat que els uneix, malgrat donar suport a equips totalment diferents. El director de l’Àrea Social del R. Madrid, José Luis Sánchez, també ha parlat amb èmfasi del gran espectacle mundial que és un Barça-Madrid.

Al dinar també hi han assistit els delegats del Consell Consultiu de Penyes per Canàries i Anoia, Penedès i Garraf, José Yamal Hawach i Jordi Abellán, respectivament. Rogeli Serra, president de la PB Montserrat-Monistrol, hi ha assistit com a membre de la junta directiva d’AFEPE, així com també els periodistes de penyes de l’‘Sport’ i el ‘Mundo Deportivo’, Toni Closa i Albert Sanchís, a més d’una delegació de periodistes dels diaris ‘As’ i ‘Marca’.

Fotos: Jordi Mora
Fotos: Jordi Mora
Porres pel clàssic
Aquest acte ha servit per exemplificar que la rivalitat no es contradiu amb l’amistat. El dinar ha finalitzat amb la tradicional porra en què cadascú va donar la seva previsió del resultat del partit.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana