Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les comissions temàtiques, a la feina


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

26.11.2010 09:23

Les comissions temàtiques, a la feina

www.fcbarcelona.cat


Ja ha començat la tanda de reunions de les comissions temàtiques, formades per delegats del Consell Consultiu de Penyes i directius de la Comissió Social i de Penyes; i creades per dur a terme el projecte Penyes Segle XXI.


El 23 de novembre va tenir lloc la primera reunió a les oficines del Club amb la comissió al complet. Per tant, dues setmanes després d’haver començat les reunions prèvies en què es definia el full de ruta, la Comissió d’Entrades i Desplaçaments va encetar la tanda de reunions per tal de posar els fonaments del projecte Penyes Segle XXI en tots els aspectes de caràcter organitzatiu i logístic.


Millora de la gestió d'entrades
Un dels temes que preocupa més les penyes és, sens dubte, tot allò que fa referència a les entrades, tant dels partits al Camp Nou com els desplaçaments. L’objectiu és establir un procés lògic, equitatiu i el més eficient possible per tal de facilitar que les penyes puguin visitar el Camp Nou amb la màxima freqüència possible, així com també anar als desplaçaments. Facilitar la tasca d’adquirir, recollir i pagar les entrades és una de les prioritats de l’Àrea Social. 301010_Consell_de_Penyes2.jpg

Quant als partits conflictius en qüestions d’aforament, es van posar sobre la taula diverses propostes per tal resoldre aquesta problemàtica. La intenció és la de fer un repartiment tan equitatiu com sigui possible, de manera que totes les penyes quedin satisfetes segons les seves necessitats i dimensions. No és una tasca fàcil, ja que ha de tenir la flexibilitat suficient per adaptar-se a les diferències d’aforament en partits a fora, o bé en una possible final. D’altra banda, també s’estudiaran possibles lots de desplaçament i hotel per als partits de fora i de casa, així com també millorar els accessos al pàrquing d’autobusos del Camp Nou un cop finalitzades les obres de la Línia 9 del metro.

Les altres comissions, també comencen
La setmana que ve es reuniran la Comissió dels Campus i Activitats, i la d’Identitat del Penyista i de la Penya. Finalment, la Comissió d’Altes, Baixes i Cens començarà la feina el proper 9 de desembre. L’objectiu és presentar un projecte sòlid de cara al proper Congrés Mundial de Penyes.

Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana