Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Noces d'argent i trobada provincial a Úbeda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

25.11.2010 12:33

Noces d'argent i trobada provincial a Úbeda

www.fcbarcelona.cat


La Peña Deportiva FC Barcelona de Úbeda va celebrar el seu 25è aniversari, i es va encarregar d’acollir l’11a Trobada de Penyes de Jaén. Jordi Cardoner no es va voler perdre aquesta ocasió.


La celebració fou una activitat completa per a la penya. A mig matí, Jordi Cardoner, juntament amb Jose García, president de la penya, van descobrir la placa commemorativa de la inauguració oficial de la nova seu de la penya. Ja al migdia, es van dirigir cap a l’Auditorio Hospital de Santiago per celebrar un col•loqui moderat per Francesc Perarnau.

Repassant el present i futur de les penyes


Per començar, Marcelino Ruiz, alcalde d’Úbeda, va donar la benvinguda a tots els assistents, seguit d’un resum del president de la penya sobre la trajectòria que aquesta havia seguit durant l’últim quart de segle. Per la seva part, Cardoner va començar la seva intervenció exposant les bases del projecte Penyes Segle XXI, amb tots els aspectes i canvis que es preveuen de cara al moviment penyístic. El vicepresident, a més, va fer un resum de l’estat en què es troba actualment el projecte, que tot just acaba de fer les primeres passes. DSC01156.jpg

Després d’un torn breu de preguntes, l’exjugador Francisco José Carrasco va intervenir per fer un repàs a l’actualitat blaugrana. Es van ressaltar tant els valors que promou com el tarannà que exporta arreu del món. Malgrat tot, no es va poder evitar el debat sobre el clàssic que s’apropa, i de les diferents maneres d’entendre el futbol que tenen Barça i Madrid.

Gran organització de la Trobada

Un cop finalitzat el col•loqui, es va passar a l’acte més festiu de la jornada, amb un dinar a l’Hotel RL Ciudad de Úbeda. Es commemorava tant l’aniversari com l’onzena trobada de penyes de Jaén, amb pastís inclòs. L’alcalde d’Úbeda, així com també el president de la penya, i Tomás Martínez, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Andalusia Centre, van felicitar la penya juntament amb Jordi Cardoner pels seus vint-i-cinc anys de fervor blaugrana, i la brillant organització de la trobada de penyes provincial.

Foto: Beth Coderch
Foto: Beth Coderch


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana