Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell, amb les penyes de Badalona i Terrassa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.11.2010 17:34

Rosell, amb les penyes de Badalona i Terrassa

Xavi Tauler / Anna Segura


El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha estat amb la penya de Badalona, que commemora el 50è aniversari, i la penya 1900 de Terrassa, que celebra els 55 anys de vida.


Diumenge de gran celebració per a dues penyes barcelonistes de Catalunya que han rebut la felicitació del president Sandro Rosell que no s’ha volgut perdre l’aniversari de la Penya Barcelonista de Badalona i el de la Penya Barcelonista 1900 de Terrassa.

A Badalona, amb Tente Sánchez i Roger Esteller

2010-11-21_50_ANIVERSARIO_PB_BADALONA_005.jpgSandro Rosell ha estat present al dinar de celebració de la penya de Badalona que enguany celebra les seves noces d’or amb els 50 anys d’existència. El president ha estat acompanyat per l’exjugador del Barça de futbol entre els anys 70 i 80, Tente Sánchez, i l’exjugador de la secció de bàsquet del Barça dels 90, Roger Esteller.

El Barça, un “transatlàntic”

2010-11-21_50_ANIVERSARIO_PB_BADALONA_011.jpgEn el discurs del president del Barça a Badalona, Rosell ha comparat l’equip de futbol “amb un transatlàntic en el que els motors són Guardiola i el primer equip”, que permet “que el vaixell vagi a gran velocitat”. Per la seva banda, Rosell també ha parlat de la situació econòmica. “El vaixell tenia forats i la nostra feina és tapar aquests forats. Ho estem fent. Hem tapats alguns i en els propers anys no n’hi haurà cap”.

PB 1900 de Terrassa fa 55 anys

2010-11-21_55_ANIVERSARIO_PB_1900_TERRASSA_007.jpgSi la Penya Barcelonista de Badalona celebra 50 anys, la 1900 de Terrassa ja n’ha fet 55 anys. El president Sandro Rosell tampoc s’ha volgut perdre la celebració d’aquesta penya barcelonista i un cop finalitzat el dinar a Badalona s’ha desplaçat fins a Terrassa per felicitar en persona als penyistes d’aquesta localitat del Vallès.
Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Cap de setmana complet
El president Sandro Rosell ha viscut un cap de setmana 100 per 100 penyístic. Abans de les celebracions d’aquest diumenge, el màxim mandatari del FC Barcelona va estar divendres a Totana , al sopar solidari per lluitar contra les malalties estranyes


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana