Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Corbera celebra el 30è Aniversari


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

16.11.2010 13:50

Corbera celebra el 30è Aniversari

www.fcbarcelona.cat


La PB Anar-hi Anant de Corbera de Llobregat va fer 30 anys d’edat i això va ser motiu de cel.lebració el passat cap de setmana. L’Hotel Golf Can Rafel, situat en plena natura, va ser l’espai escollit per celebrar-ho.


La representació del FC Barcelona en l’acte no hi va faltar. La Directiva de l’Àrea social Pilar Guinovart, i Jordi Durà, directiu de la Comissió de Penyes, van arribar a Corbera cap al migdia, on els membres de la penya els esperaven amb els braços oberts.
1411102_acte_penya_corbera.jpg
La penya també va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Corbera, representat pel seu alcalde, Josep Canals. Una de les altres cares conegudes de l’aniversari va ser la d’Anton Parera. El que va ser director general del FC Barcelona en l’etapa de Josep Lluis Nuñez viu molt a prop de Corbera i te un lligam especial amb aquesta penya, ja que no es perd cap dels seus aniversaris.

Uns setanta socis estaven a la celebració. A més, un dels socis fundadors de la penya, va escriure el tradicional poema d’aniversari que fa 30 anys consecutius que realitza.

Una de les peculiaritats d’aquesta penya, és que està formada per socis de dos pobles. Es tracta d’una penya que dona servei a les localitats de Corbera i La palma de Cervelló.

Per acabar i com en molts aniversaris, el toc dolç de la jornada no hi podia faltar. Un pastís amb l’escut de la penya va posar el punt i final a un dia de festa blaugrana a Corbera.
Corbera celebra el 30è Aniversari


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana