Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La penya de Platja d’Aro inaugura seu social


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

11.11.2010 09:19

La penya de Platja d’Aro inaugura seu social

www.fcbarcelona.cat


La Penya Blau-Grana Platja Castell d’Aro i S’Agaró va celebrar divendres passat el seu 27è aniversari i la inauguració de la seva seu social. El directiu de l’Àrea de Noves Tecnologies, Dídac Lee, i Daniel Sala, directiu de la Comissió Social, van as


Platja d’Aro estava de celebració en motiu del 27è aniversari de la penya, i també per la inauguració de la seva nova seu social. A l’hotel Silken San Jorge, s’hi van afegir Valentí Guardiola, pare de l’entrenador del primer equip, l’expresident de la comissió gestora del FC Barcelona, Joan Trayter, i Joan Casals, l’Avi del Barça. Lluís Grau, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Girona Nord, i Josep M. Fuster i Pau Garcia Castany, en representació de l’Agrupació Barça Veterans, tampoc hi van faltar, així com també l’Alcaldessa de Platja d’Aro, Dolors Padilla, i l’Alcalde de Calonge, Jordi Soler.

La penya, que havia passat per uns anys d’inactivitat, ha tornat amb força a la seva activitat. En el seu moment, Urruti fou el padrí de la penya, per la qual cosa Ibon i Erik González, els seus fills, en són ara els padrins. En aquesta ocasió, la vetllada va començar amb un col•loqui que va obrir Jordi Soler, Alcalde de Calonge, durant el qual es va repassar l’actualitat barcelonista, i es va acabar amb un sopar, que va posar el colofó final. IMG_3238.JPG

Dies engrescadors pel món penyístic


En el seu parlament, Dídac Lee va remarcar la bona línia esportiva en la qual es troba el FC Barcelona durant els últims anys. La promesa d’aquesta Junta Directiva a la qual pertany és la de mantenir i millorar el nivell d’excel•lència esportiva del club poliesportiu més gran del món. Lee també va fer un repàs de l’esforç que està fent el Club per dur a terme projectes envers les penyes, com és ara el Congrés de Penyes el dia del Gamper, l’excel•lent organització de la XXXIII Trobada Mundial, la inauguració de l’Oficina d’Atenció a les Penyes, i també el tret de sortida que s’ha donat al projecte Penyes Segle XXI per tal d’enaltir les penyes al nivell que es mereixen.

L’Alcaldessa de Platja d’Aro, Dolors Padilla, per la seva part, va reconèixer que no és aficionada al futbol, tot i que té simpatia pel FC Barcelona. Padilla va destacar els valors que el Club transmet, com són el treball, l’esforç, la humilitat i l’honestedat. Pel que fa a l’àmbit local, també va destacar la feina ben feta quant a fomentar l’associacionisme a la població, i la importància de tenir una penya barcelonista en aquesta localitat.

Josep M. Fuster, Dídac Lee i els fills d'Urruti, padrins de la penya Foto: Felip Vergonyós
Josep M. Fuster, Dídac Lee i els fills d'Urruti, padrins de la penya Foto: Felip Vergonyós


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana