Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cardoner i Rexach amb la PB Foment Martinenc


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.11.2010 20:17

Cardoner i Rexach amb la PB Foment Martinenc

Xavi Tauler


En el marc del 55è aniversari de la PB Foment Martinenc, Jordi Cardoner i Carles Rexach han donat el seu suport a aquesta històrica penya de Barcelona. Els penyistes han fet un homenatge a Rexach pels seus anys al Barça.


El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, acompanyat de Carles Rexach, assessor de la Junta Directiva actual, han representat el Club en un acte que ha tingut lloc en un dels centres culturals amb més història de Barcelona, el Foment Martinenc. La penya blaugrana d’aquesta entitat ha celebrat els seus 55 anys 061110_PBFM.jpg i els representants del club han aprofitat l'ocasió per visitar les instal·lacions d’aquest edifici amb 125 anys d’història. Jordi Cardoner ha declarat que " aquesta penya és un reflex de com la cultura i l'esport poden crèixer junts" i ha remarcat que "la PB Foment Martinenc ha treballat molt per arribar a aquesta xifra d'edat".

Homenatge a Rexach

La penya, que ha vist molta història del Barça, no ha volgut passar per alt cap de les etapes en què Carles Rexach va jugar amb el FC Barcelona. Per això ha aprofitat l’aniversari per fer un homenatge a Rexach, repassant la trajectòria del que és el tercer jugador que més vegades ha vestit la samarreta del Barça.

Un record per a l’arribada de Messi

Aprofitant la presència de Carles Rexach i Josep Maria Minguella, la penya ha volgut reconèixer el mèrit que aquests dos barcelonistes van tenir a l'hora de portar Messi al Barça quan només era un nen. Rexach, que era director tècnic en aquell moment, ha explicat com, amb només uns minuts, va veure clar que Messi havia de fitxar pel club blaugrana.
Cardoner, Rexach, Minguella i Àngel Perez, president de la PB Foment Martinenc.
Cardoner, Rexach, Minguella i Àngel Perez, president de la PB Foment Martinenc.
Repartiment d’insígnies
En l’acte, també s’ha aprofitat per homenatjar els socis amb 25 anys d’antiguitat de la PB Foment Martinenc i s'han repartit les respectives insígnies.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana