Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un mes de vida de l’OAP


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.11.2010 11:46

Un mes de vida de l’OAP

www.fcbarcelona.cat


El 3 d’octubre, el president Sandro Rosell va inaugurar l’Oficina d’Atenció al Penyista. Les penyes poden resoldre les seves qüestions de manera presencial.


Amb un mes de vida, l’oficina s’ha convertit en un punt important a les instal·lacions i a mesura que els penyistes s’acostumin a la seva presència, encara ho serà més.

Horari de consulta

041110_Recursos_OAP3.jpgDe deu del matí a dues del migdia i de dos quarts de quatre a set, de dilluns a divendres, els penyistes poden anar a l’OAP. Els dies de partit i per tant, jornades de molta afluència de penyes a l’estadi, l’horari és de 10 a 14 i de 15.30 a 15 minuts després de l’inici de partit.

La coordinadora del Departament de Penyes, Sònia Domènech, ha explicat a Barça TV i a www.fcbarcelona.cat la satisfacció per donar aquest servei: “Estem molt contents com a departament perquè tenim un espai que sentim com l’espai de les penyes i a més a més hem incrementat el personal del departament, fet que ens està facilitant que temes que estem posant en marxa tinguin més viabilitat. El balanç que fem és positiu, estem contents, les penyes estan contentes”.

Les principals inquietuds

L’organització d’actes, temes d’entrades, canvi de dades, la sol·licitud de material són les principals qüestions que tracten en el dia a dia, les persones que treballen en aquest departament situat al Bulevard, entrant per l’accés 9 de les instal·lacions de l’estadi i just davant del Palau Blaugrana.

En el cas que els penyistes no puguin anar-hi personalment, poden contactar amb l’Oficina per correu, per telèfon al 902 1899 00 per fax o per correu electrònic (penyes@fcbarcelona.cat).
Un mes de vida de l’OAP

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Més informació al web
Des d’aquesta mateixa setmana, al web del Club, dins l’apartat de penyes es pot trobar tota la informació de servei i horaris en un mòdul fix.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana