Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Térmens, nou síndic de penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.11.2010 11:52

Térmens, nou síndic de penyes

www.fcbarcelona.cat


El nou síndic de les penyes afronta amb responsabilitat i molta il·lusió el nou projecte per donar suport al moviment penyístic.


La Junta Directiva va aprovar dilluns 25 d’octubre que Ramon Térmens fos el síndic de les penyes. La creació d’aquesta figura és una mostra més que el compromís de la directiva amb el moviment és ferm i amb l’objectiu d’enfortir els vincles amb les penyes.

En una entrevista per a www.fcbarcelona.cat, el nou síndic explica què significa per a ell exercir aquest nou càrrec. “Personalment significa poder treballar en un dels temes més importants per mantenir la independència i la sostenibilitat del Barça del futur. Aquest projecte és donar valor al moviment penyístic com a moviment d’acollida del sentiment barcelonista, tant en la seva extensió geogràfica com en la profundització de la marca Barça”, ha apuntat Térmens.

Paper de mediador

2010-10-09_DESFILE_ESTANDARTES_PB_004.jpgPel síndic, els objectius de la seva tasca són importants i per això, els vol fer pas a pas, fent la feina ben feta i d’acord amb tots els agents del món penyístic. “Tinc la responsabilitat de vetllar per la bona entesa entre les diferents penyes, així com vetllar pel compliment honest i eficient dels acords que s’estableixin entre el Barça i les penyes. Aquests acords sempre en coordinació i coneixement del Consell de Penyes –abans Consell Consultiu– i les parts implicades”, ha destacat Térmens.

Impuls necessari per al futur

L’impuls que dóna la Junta al moviment penyístic és cabdal i bàsic per Térmens. “Em sembla fantàstic. Entenc que és el reforçament del moviment penyístic en totes les seves dimensions i respon a una de les responsabilitats de la directiva. Significa acollir tots els barcelonistes”, ha explicat el síndic, que aposta pel potenciament de la marca Penyes en el marc del projecte Penyes Segle XXI.
Térmens, en el primer sopar de la Trobada Mundial de Penyes de Donosti, a Tolosa. Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Térmens, en el primer sopar de la Trobada Mundial de Penyes de Donosti, a Tolosa. Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Havia estat síndic del soci
Térmens que ja havia estat al club com a directiu amb el president Enric Reyna, també havia actuat de síndic del soci. És el primer cop que hi ha la figura de síndic de les penyes i afronta aquest repte amb il·lusió.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana