Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes ja tenen mascota


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.10.2010 20:49

Les penyes ja tenen mascota

Míriam Nadal (enviada especial)


S’ha presentat la nova imatge de les penyes, imatge que han decidit els penyistes, socis i aficionats per majoria. La Fundació i apropar l’esport base a les penyes han estat altres de les temàtiques que s'han tractat a la convenció.


La convenció de penyes ha sigut un dels actes centrals d’aquesta Trobada Mundial i l’activitat prèvia al sopar de gala de la Trobada. En aquesta convenció, la Fundació del Barça, el Campus de les Penyes i la mascota han estat els principals temes que s’han tractat.

Una convenció que ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, així com també del vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner i del directiu Dídac Lee. També han estat al damunt de l’escenari els membres de la Comissió Social, la Comissió de Penyes i el Consell de Penyes.

2010-10-09_CONVENCION_PB_KURSAAL_030.jpgHa estat en aquest acte en què les penyes del Barça han conegut la seva nova mascota. Durant el mes de setembre, els socis i sòcies del Barça, penyistes i aficionats, han votat entre les dues opcions presentades al Congrés Mundial de Penyes celebrat el dia del Gamper. Així, amb un total de 1.673 vots emesos, la imatge guanyadora s’ha imposat amb 868 vots de diferència. La nova icona és l’Avi del Barça amb els seus néts. Gemma Larrègola, dissenyadora dels Toons, ha sigut l’encarregada de descobrir la nova icona.

“Heu votat moltíssim i estem molt contents. La mascota representa la família i l’esperit que es veu en aquesta Trobada”, ha explicat Larrègola. La mascota no només s’ha presentat virtualment, sinó que també s’ha mostrat de manera física a l’escenari de la convenció.

La Fundació, més a prop de les penyes

2010-10-09_CONVENCION_PB_KURSAAL_032.jpgLa solidaritat també ha tingut protagonisme en la convenció. Així, Josep Cortada, director general de la Fundació del FC Barcelona, ha explicat aquesta vessant i els reptes que té aquest òrgan del Club. Josep Maldonado, membre del Patronat de la Fundació, ha estat al seu costat en aquesta presentació i ha destacat el paper de les penyes en aquesta àrea.

“Pensem que la Fundació ha de ser un espai participatiu en el qual tots els socis i penyistes puguin decidir on s'han de posar els esforços i puguin decidir també com gestionar els recursos d’una manera austera i transparent”, ha explicat Cortada als penyistes assistents.

Per la seva banda, Maldonado,que, a banda de ser membre del Patronat, també és un actiu penyista, ha apuntat que “el tàndem Fundació i penyes forma part del gran Barça del futur. Us demano, penyistes, que també us poseu la samarreta de la solidaritat”.

Els Campus de les Penyes

Un dels objectius del Club i del moviment de penyes és fer partícips els més joves del moviment de penyes, i per això en la Trobada s’ha parlat de fomentar l’esport base en els joves a través de la iniciativa dels Campus de les Penyes. L’exfutbolista Julio Alberto Moreno, que també és director de l’Àrea Internacional de l’FCB Escola, ha presentat els aspectes tècnics i didàctics d’aquest projecte.
1.673 vots emesos han decidit la nova mascota de les penyes. Fotos: Àlex Caparrós-FCB
1.673 vots emesos han decidit la nova mascota de les penyes. Fotos: Àlex Caparrós-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Cardoner, feliç a la Trobada
Un dels protagonistes de la Trobada ha estat, sens dubte, Jordi Cardoner. El vicepresident de l’Àrea Social no s’ha perdut ni un segon de la Trobada. Cardoner ha explicat que, després de la reorganització del Departament de Penyes, ara cal que aquestes i el Club treballin junts per aconseguir que les penyes s’autogestionin i siguin autosuficients. A banda del discurs institucional, el vicepresident ha sigut una de les persones que ha viscut amb més il·lusió aquesta XXXIII Trobada Mundial. “Per a mi, la Lliga es comença guanyant veient ambients com el d’aquesta Trobada, sobretot pel sentiment de barcelonisme que es respira”, revelava a Barça TV.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana