Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dissabte, convenció amb els penyistes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.10.2010 18:55

Dissabte, convenció amb els penyistes

www.fcbarcelona.cat


Dissabte dia 9 a partir de les 19.30h tindrà lloc a l’auditori Kursaal de Sant Sebastià un dels actes centrals de la Trobada Mundial: la convenció de penyes barcelonistes.


La convenció de penyes barcelonistes que se celebrarà dissabte 9 d’octubre serà un dels actes centrals de la Trobada Mundial de Penyes, en què el Club i les penyes seguiran treballant pel projecte de futur. L’acte tindrà lloc a les 19.30h a l’auditori Kursaal i comptarà amb una important representació del Club, encapçalada pel president Sandro Rosell i el vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner.
 
Presentació de la Fundació FC Barcelona
 
2010-08-25_CONGRES_DE_PENYES_041.jpgUn cop donada la benvinguda als assistents, Josep Cortada, director general de la Fundació, exposarà els objectius de la Fundació del FC Barcelona, així com també els reptes de futur que pfereix en la vessant més solidària del Club. Josep Maldonado, membre del Patronat de la Fundació, secundarà la presentació, i informarà a les penyes sobre la importància de la seva feina, també en l’àmbit de la solidaritat que, al cap i a la fi, és una manera més de fer i representar el barcelonisme arreu del món.
 
Votació de la mascota
 
Un dels temes que més expectació ha creat és la presentació de la mascota de les penyes barcelonistes. Durant el mes de setembre els socis, penyistes i aficionats del FC Barcelona van poder votar entre dues opcions. Un cop tancades les votacions, s’han recollit un total de 1.673 vots que decidiran la imatge de les penyes que, a través de la icona de l’Avi del Barça, representarà, d’ara en endavant, el passat, el present i el futur de les penyes barcelonistes. Gemma Larrègola, dissenyadora dels Toons, serà l’encarregada de descobrir la nova imatge que representarà el món penyístic.
 
Tot seguit, s’homenatjarà els periodistes que durant tots aquests anys han seguit els moviments de les penyes d’arreu. Les penyes i el Club seran els encarregats d’oferir-los aquest reconeixement.
          
Presentació del Campus Penyes Barça
 
Finalment, un dels objectius del Club i del moviment de penyes és treballar per dur a terme activitats que apropin el jovent a la penya, per mantenir-ne la seva vitalitat i prometre un futur més que encoratjador. Per aquest motiu, l’últim punt de la convenció serà la presentació del Campus Penyes Barça. Xevi Marcè, director de l'FCB Escola, i Julio Alberto, director de l’Àrea Internacional de l'FCB Escola, presentaran els aspectes tècnics i didàctics d’aquest projecte dins el qual s’espera que les penyes hi tinguin un paper actiu.
   
Dissabte, convenció amb els penyistes
Presència de directius del Club
La representació institucional del FC Barcelona en aquesta Trobada serà la següent: Pau Vilanova, directiu responsable de la Comissió Social, hi serà dijous; el directiu responsable de l’Àrea Social del Club, Jordi Cardoner i el directiu responsable de l’Àrea Tecnològica, Dídac Lee, hi seran presents divendres, i dissabte, la Trobada comptarà amb la presència del president Sandro Rosell i de la directiva de l’Àrea Social Pilar Guinovart. També estaran en aquesta festa del moviment penyístic els membres de les comissions Social i de Penyes del Club; el Síndic de Penyes i els delegats del Consell de Penyes.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana