Donostia, escenari perfecte per la Trobada

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

28.09.2010 17:01

Donostia, escenari perfecte per la Trobada

www.fcbarcelona.cat


El dia 9 d’octubre es concentraran bona part dels actes festius i protocol·laris de la XXXIII Trobada Mundial de Penyes. Quan hagin aterrat a Sant Sebastià la major part dels penyistes participants, serà el moment de gaudir d’aquesta gran festa.


A les 11.15 h del matí, un cop descobert el monument commemoratiu de la Trobada, començaran a desfilar totes les penyes assistents amb els seus estendards. El curs del riu Urumea es tenyirà de blaugrana i donarà el tret de sortida al gruix de les celebracions del cap de setmana fins a arribar al palau del Kursaal. Les Tamborradas de la Unión Artesana i l’Espai Catalunya, així com una txaranga hi posaran el toc musical, que ens portaran a l’acte d’inauguració oficial de la Trobada.

Un cop a l’auditori del Kursaal, la directiva de la Penya Blaugrana Donosti, la del FC Barcelona, així com també l’Ajuntament de Sant Sebastià i la Diputació Foral de Guipúscoa donaran per inaugurada la Trobada. Amb l’Aurresku de Honor Sant Sebastià ens donarà oficialment la benvinguda. A més, una part de l’ànima del Camp Nou estarà amb nosaltres en tancar els ulls, ja que Manel Vich serà el pregoner oficial de Donostia 2010.

Al Kursaal, exposició de monedes del Barça

Els aficionats a la numismàtica també tindran el seu lloc amb l’exposició de Monedes i pins al vestíbul del Kursaal a partir de les 12.30 h. Monedes i pins d’arreu del món estaran exposats en aquest recinte. També podreu comprar aquelles monedes que més curioses siguin o bé les que us faltin a la col·lecció.


Donostia, escenari perfecte per la Trobada


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada