Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Trobada amb les penyes de Madrid


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.09.2010 14:11

Trobada amb les penyes de Madrid

Cardoner, Rexach, Fusté i Alfonseda s’han reunit aquest migdia amb els penyistes de Madrid. També s’hi han afegit els delegats d’Extremadura i Castella-la Manxa.


El FC Barcelona ha aprofitat la visita a Madrid amb motiu de l’Atlètic-Barça d’aquesta tarda per portar a terme una trobada amb les penyes de la zona. S’han afegit a l’acte -celebrat a l’hotel de concentració de l’equip- els delegats d’Extremadura i Castella-la Manxa, que no tenen cap equip a Primera Divisió.

2010-09-19_PENxAS_03.JPGPer part barcelonista hi han assistit el vicepresident Jordi Cardoner, els assessors de la Junta Carles Rexach i Josep Maria Fusté i el president de l’Associació Barça Veterans Ramon Alfonseda. La reunió ha derivat en un col·loqui informal entre els presents. La intervenció d’un penyista ha emocionat Fusté, que no ha pogut contenir les llàgrimes. Les paraules de Cardoner han estat molt aplaudides pels penyistes.

Cardoner: “Copsem les necessitats”

2010-09-19_PENxAS_02.JPGEn declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, el dirigent ha indicat: “Ha estat la primera vegada que hem fet aquest exercici, amb aquests mites del barcelonisme que enriqueixen molt aquestes trobades i aixi aconseguim un acostament amb la gent d’arreu, que és el que ens estaven demanant”. Segons ell, “el missatge transmès és que les promeses electorals no són només promeses”. I ha afegit: “El nostre programa electoral era un projecte viu i que es retroalimenta amb trobades com aquestes, en què copsem les necessitats dels socis”.

Un dels temes més recorrents durant l’acte ha estat la vinculació política que ha d’adoptar l’entitat. “Hem deixat molt clar que el fet diferencial català i les arrels del Barça a Catalunya són indiscutibles, però també ha de ser un club universal, politicament obert i transversal per donar espai a tothom que se sentir culer”, ha exposat Cardoner.
Trobada amb les penyes de Madrid


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana