Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Visita tècnica a Sant Sebastià


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.09.2010 12:24

Visita tècnica a Sant Sebastià

www.fcbarcelona.cat


El Departament de Penyes visita la capital donostiarra per ultimar els detalls de la Trobada Mundial dels propers 8, 9 i 10 d’octubre.


Sant Sebastià comença el compte enrere per organitzar la Trobada Mundial de Penyes del Barça, que se celebrarà els propers 8, 9 i 10 d’octubre. Per aquest motiu el Departament de Penyes, després de preparar el 31è Congrés Mundial de Penyes el dia del Gamper, ara es concentra en aquest esdeveniment.

Dos executius del Departament, Joan Camps i Sònia Domènech van visitar tant Sant Sebastià com Tolosa per ultimar els detalls d’aquesta celebració.

OFF_IMATGES_SANT_SEBASTIx2.jpgAixí, el president de la Penya organitzadora, Xanti Pablo, va ser l’amfitrió d’aquesta visita tècnica. La delegació blaugrana va ser rebuda també pel conseller de Turisme de la ciutat, Enrique Ramos, que va apuntar en roda de premsa la confiança que aquesta Trobada sigui una gran oportuntitat per a la ciutat, així com també que reforci els llaços enre el Barça i Sant Sebastià.

Joan Camps va reconèixer que la capital guipuscoana és una de les ciutats que tradicionalment més agrada a l’afició blaugrana i es va mostrar molt satisfet de la feina feta fins ara per la Penya Blaugrana de Donosti.

Així aquesta visita va servir per conèixer els principals escenaris de la Trobada i per trobar-se in situ amb els principals col·laboradors institucionals i privats de l’esdeveniment.

Visita tècnica a Sant Sebastià
Ara, al País Basc
Sant Sebastià pren el relleu a Totana (Múrcia) que va acollir la última Trobada Mundial de Penyes.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana