Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El club respon a les preguntes del Congrés


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

07.09.2010 13:13

El club respon a les preguntes del Congrés

www.fcbarcelona.cat


Tal com es va comprometre el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, el club ha respost a totes les preguntes que els penyistes van formular al 31è Congrés de penyes celebrat el 25 d’agost passat.


El 31è Congrés de Penyes va significar l’inici d’una nova etapa de relació entre el FC Barcelona i les seves penyes barcelonistes. A l’acte es van tractar molts temes referents al món penyístic i al club com el repàs del president 2010-08-25_CONGRES_DE_PENYES_019.jpgSandro Rosell a les àrees Esportiva, Econòmica, Social i Institucional, la presentació de les bases projecte Penyes S. XXI, la proposta de la nova mascota o la intervenció de l’organització de la XXXIII Trobada Mundial de Penyes que se celebrarà a Sant Sebastià.
 
Amb una clara línia de servei al penyista, la Junta Directiva ha volgut respondre a tots els dubtes que el moviment va expressar al Congrés.
 
La resposta a les preguntes penyístiques
 
2010-08-25_CONGRES_DE_PENYES_044.jpgA l’hora del torn de preguntes dels penyistes es va arribar a l’hora límit de cloenda de l’acte abans de poder formular la totalitat de les 24 preguntes que els penyistes havien fet arribar al club a través del Consell Consultiu de Penyes.
 
Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social, es va comprometre llavors que el club comunicaria a tot el moviment penyístic les respostes de les preguntes pendents. Des del Departament de Penyes s’han enviat cartes amb la resposta a les preguntes a cada penya que la va formular.
 
I ara també tots els barcelonistes que així ho desitgin les podran consultar fent clic aquí.
Àlex Caparrós-FCB
Àlex Caparrós-FCB
Cardoner va respondre a diverses preguntes interessants
Les preguntes i peticions que van traslladar els penyistes durant la celebració del Congrés van ser respostes per Jordi Cardoner. El club té l’objectiu d’elevar la marca ‘Penyes’ i per fer-ho el vicepresident va confirmar que es doblarà el pressupost adreçat al moviment penyístic, que hi haurà una atenció especial a les penyes amb una Oficina d’Atenció al Penyista (OAP) i que les penyes representades pel Consell de Penyes tindran més autogestió.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana