Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell, present a la festa de Vilanova


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.09.2010 16:32

Rosell, present a la festa de Vilanova i la Geltrú

Míriam Nadal


Sandro Rosell ha estat aquest diumenge amb la Penya Blaugrana de Vilanova i la Geltrú i a la 14a Trobada de l’Anoia, el Penedès i el Garraf. I és que aquest cap de setmana s’ha fet coincidir el 50è aniversari de la penya amb aquesta trobada.


2010-09-05_50_ANIVERSARIO_PB_VILANOVA_038.jpgDurant tot el cap de setmana s’han organitzat diferents actes que han culminat amb aquest dinar de cloenda amb la presència del president Sandro Rosell, que ha arribat al voltant de les 14 hores al restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú.

Actes previs al dinar

2010-09-05_50_ANIVERSARIO_PB_VILANOVA_004.jpgAbans d’això, a la balconada de la seu de la penya barcelonista s’ha dut a terme la col•locació d’una bufanda blaugrana gegant, i des de la seu ha partit una cercavila cap a la plaça de l’Ajuntament. Aquests actes, que han estat abans del dinar, han estat encapçalats pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, així com també pel cap de la Comissió Social, Pau Vilanova.

Intercanvi d’obsequis

2010-09-05_50_ANIVERSARIO_PB_VILANOVA_019.jpgUn cop a l’Ajuntament, els representants del club, acompanyats pel president de la penya, Salvador Martí, i el delegat de la zona Jordi Abellán, han estat rebuts per l’alcalde, Joan Ignasi Elena. A la plaça de la vila hi ha hagut un intercanvi d’obsequis entre les penyes participants a la trobada i el club.
Aquest diumenge s'ha celebrat el 50è aniversari de la PB  de Vilanova i la Geltrú. Fotos: Àlex Caparrós-FCB
Aquest diumenge s'ha celebrat el 50è aniversari de la PB de Vilanova i la Geltrú. Fotos: Àlex Caparrós-FCB
Una zona Barça
En aquesta zona –l’Anoia, el Penedès i el Garraf– hi ha actualment 33 penyes actives i n’hi ha sis més que podrien donar-se d’alta en les properes dates. Això demostra que aquesta és una zona amb un profund sentiment blaugrana. Una zona Barça.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana