Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell, amb la Penya Barcelonista Vilanova


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.09.2010 12:44

Rosell, amb la Penya Barcelonista Vilanova

www.fcbarcelona.cat


El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, assistirà aquest diumenge als actes de celebració del 50è Aniversari de la Penya Barcelonista de Vilanova i la Geltrú.


El president blaugrana encapçalarà una representació del FC Barcelona formada pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el directiu en cap de la Comissió Social del club, Pau Vilanova. Coincidint amb el 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Vilanova i la Geltrú també es durà a terme la 14a Trobada de Penyes de l’Anoia, Penedès i Garraf (APG).

Recepció, cercavila i dinar

L’activitat de diumenge començarà a les 11 del matí, amb la recepció de totes les penyes al local social de la PB Vilanova. A les 11.45 h sortirà cap a l’Ajuntament la cercavila acompanyant les diverses banderes i estendards de les penyes participants, grups d’animació i balls populars. Quan la cercavila arribi a la plaça de l’Ajuntament hi haurà l’intercanvi d’obsequis entre els representants de les diferents penyes i el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner.

Després de la recepció oficial de l’Ajuntament, es durà a terme el dinar de cloenda de la 14a Trobada de Penyes de l’Anoia, Penedès i Garraf, al qual assistirà el president del FC Barcelona, Sandro Rosell.

Dissabte, el pregó

Prèviament a tots aquests actes, dissabte es durà a terme el pregó de la 14a Trobada de Penyes Barcelonistes APG, a càrrec de Francesc Escribano. El FC Barcelona també hi serà representat, amb Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i l’exjugador Julio Alberto.
Rosell, en una Trobada amb les Penyes d'Extremadura, al mes de juliol. Foto: Arxiu FCB
Rosell, en una Trobada amb les Penyes d'Extremadura, al mes de juliol. Foto: Arxiu FCB
50 anys de barcelonisme a Vilanova
La Penya Barcelonista Vilanova i la Geltrú arriba als seus 50 anys de barcelonisme impregnat de vilanovisme pels quatre costats. Les diverses seccions de la Penya (bàsquet masculí, femení, tennis taula, futbol, futbol sala, colla sardanista, grup teatral i comissió de carnaval) han participat activament en competicions locals, i han convertit els colors blaugrana en un actiu permanent en el ventall esportiu, social i cultural de Vilanova. Actualment el seu president és Salvador Martí.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana