Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cardoner enalteix el moviment penyístic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.08.2010 13:43

Cardoner enalteix el moviment penyístic

Jordi Clos / Roger Bogunyà


El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha demanat la voluntat de tots els barcelonistes per “elevar la marca 'penya'”. A més, ha anunciat un major suport per part del club.


Emocionat i agraït davant dels més de 1.500 penyistes que han assistit al 31è Congrés Mundial de Penyes, Jordi Cardoner ha volgut homenatjar les “250.000 persones que representen el moviment penyístic” del Barça. El vicepresident de l’Àrea Social, i·lusionat per “recuperar el Congrés a l’entorn del Trofeu Joan Gamper”, ha definit les penyes com “el nucli del club, la nostra infanteria” i ha demanat la voluntat de tothom per “elevar la marca 'penya'”.

Un moviment “indispensable”

2010-08-25_CONGRES_DE_PENYES_024.jpgCardoner ha donat la màxima rellevància als penyistes. “Sou indispensables”, ha dit. I ha afegit: “Volem fer canvis i els volem fer amb vosaltres”. Així, ha anunciat un increment en la dotació dels recursos econòmics i humans al Departament de Penyes. Per començar, ha assenyalat que el pressupost per a aquesta àrea ha crescut de 845.000 a 1.400.000 euros. El nét del cèlebre Nicolau Casaus també ha avançat que passarà de “5 o 6 treballadors a 12”. D’aquesta manera, es crearà una Oficina d’Atenció al Penyista, independent de l’OAB, el primer trimestre del pròxim any.

Al mateix temps, el vicepresident culer ha manifestat la intenció de la Junta Directiva de fer la petició a l’Assemblea de Compromissaris “que es reculli el Consell Consultiu en els Estatuts i que participi així en l’assemblea amb veu i vot. Una altra figura que es vol crear és la del Síndic del Penyista.

Reconeixement a l’Avi

2010-08-25_CONGRES_DE_PENYES_016.jpgPer altra banda, Cardoner ha felicitat les 25 penyes que compleixen mig segle de vida i ha ressaltat “el valor de crear-ne una fa 50 anys”. A més, ha fet esment al paper de Joan Casals, l’entranyable Avi el Barça: “Una persona que no ha demanat mai res, que ha entès que és ser del Barça de manera incondicional i que ens ha fet riure en els moments dificils”. És per això que, segons ell, l’entitat blaugrana “té un deute amb Casals. Tindrà l’espai que es mereix al club”.

Per acabar, Jordi Cardoner ha fet una “consideració especial per la gent que ha vingut de fora de Catalunya”, i també ha volgut “recordar les persones que, des de l’anonimat, han contribuit a fer tan gran el Barça”.
Cardoner, durant el seu discurs al Congrés de Penyes. Fotos: Àlex Caparrós-FCB
Cardoner, durant el seu discurs al Congrés de Penyes. Fotos: Àlex Caparrós-FCB
Més veus del món penyístic
Un cop Jordi Cardoner ha finalitzat el seu discurs, ha agafat la paraula Pau Vilanova, cap de la Comissió Social del club, que ha animat les diferents penyes a exercir d’ambaixadores allà on estiguin establertes. “Ens agradaria que puguéssiu acollir, donar suport i animar els diferents equips de la nostra entitat. Però també us animem a aprofitar la visita dels diferents equips i els seus representants institucionals per fer d’aquest esdeveniment una autèntica jornada de barcelonisme”, ha explicat.

Josep Maria Barnils, membre de la Comissió Social i responsable de les penyes a l’estranger, s’ha adreçat a aquells penyistes que viuen a l’estranger. “Visc a Dinamarca des de fa 17 anys i sabem que les vostres necessitats són diferents de les que tenen les penyes a Espanya. La nostra meta és ajudar-vos en els vostres reptes i que tots junts puguem incrementar el valor de la marca 'penyes'. Com ha dit el president, vosaltres sou els nostres ambaixadors a la resta dels països.”

Antoni Guil, portaveu del Consell Consultiu de Penyes, ha estat l’últim a adreçar-se abans que les penyes que fan 50 anys rebessin un petit homenatge. Ha afirmat: “El que cal és una bona organització de les penyes. Des de la base fins a dalt. Cal reforçar també la figura del representant i establir un calendari per organitzar-nos. Finalment, crec que cal transformar el Consell Consultiu de Penyes en un Consell de Penyes, perquè darrerament no se’ns ha consultat res. És per aquest motiu que crec que s’ha de treballar el marc relacional amb el club. La intenció, també, es fer créixer el nombre de socis que forma part de les penyes.”


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana