Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Consell Consultiu fa balanç de la temporada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

28.06.2011 14:02

El Consell Consultiu fa balanç de la temporada

www.fcbarcelona.cat


El 17 de juny va tenir lloc la sessió plenària del Consell Consultiu de Penyes, que va comptar amb l’assistència de Jordi Cardoner i Casaus i Pau Vilanova.


El Consell Consultiu fa balanç de la temporada

El divendres dia 17 a la tarda va començar el plenari del Consell Consultiu de Penyes per fer balanç de la temporada i presentar tots les accions que s’han treballat durant l’any, amb l’objectiu de desenvolupar el Projecte Penyes Segle XXI, i que es duran a terme en el futur més immediat.

Sessió doble de plenari

És ben sabut que el moviment penyístic ha tingut una importància més que notable durant la temporada, donada la importància que li dóna el Club a aquest col•lectiu per tal de treballar amb la idea d’elevar la marca penya, 2011-06-17_REUNION_CONSELL_CONSULTIU_PB_004.jpg fomentant així els valors i fer Barça arreu del territori. És per això que la sessió es va dur a terme en dos dies, divendres a la tarda, i dissabte al matí.

Un cop Jordi Cardoner dongués la benvinguda als assistents, es va començar per posar sobre la taula els projectes de cara al futur més immediat. Es va presentar el projecte per a la Trobada Mundial de Penyes, així com també el Congrés i el Torneig de Futbol 7. Quant a la comunicació i interacció entre Club i penyes, també es va presentar el nou web de penyes, que s’ha estat desenvolupant durant els ultims mesos, amb la idea de convertir-se en l’eina fonamental de desenvolupament de molts projectes i gestions.

Ja ben entrada la tarda, es van exposar les conclusions sobre l’estudi del moviment penyístic que va tenir lloc entre els mesos de desembre i maig. Aquesta recerca és la que ha de posar les bases per a futures millores que el Club vol endegar pel que fa al moviment.

Les comissions exposen conclusions

Tal i com es va informar en el seu moment, durant el mes d’octubre es van crear quatre comissions temàtiques, formades per delegats del Consell i directius de les comissions Social i de Penyes. La finalitat d’aquests grups de treball era el de dur a terme un estudi exhaustiu, per presentar així les seves propostes per millorar la gestió i la interacció entre penyes i Club.

Així, durant la sessió de dissabte es van exposar les conclusions a les que cada una de les comissions havia arribat, i van presentar també les seves propostes. La comissió d’altes, baixes i cens, la de identitat de les Penyes i el penyista, la d’entrades i desplaçaments, i la de campus i activitats van presentar tots els informes, fruit de sis mesos de feina. Tot això per millorar el moviment penyístic, refermant, un cop més, el compromís de l’actual Junta Directiva amb les penyes.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana