Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’Avi del Barça diu adéu a la seva barba


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.06.2011 11:55

L’Avi del Barça diu adéu a la seva barba

www.fcbarcelona.cat


Joan Casals, més conegut com l’Avi del Barça, es va afaitar la barba que tant el caracteritza per complir així la promesa que va fer fa uns mesos, i en la qual l’Avi es va apostar el seu pèl blanc si el Barça acabava guanyant la Champions de Wembley.


Joan Casals, a punt de ser afeitat a Coma-ruga.
Joan Casals, a punt de ser afeitat a Coma-ruga.

Especial “Afaitada” a 'Infopenyes'
El programa 'Infopenyes' de Barça TV ha preparat un divertit reportatge en el qual es veu el moment en què l’Avi del Barça va al barber per complir la seva promesa. El reportatge s’estrenarà el proper dimecres 29 de juny a les 23h a Barça TV.


La població de Coma-ruga (El Vendrell) va acollir un dels moments més curiosos per l’afició del Barça i les seves penyes. Joan Casals, l’Avi del Barça, es va afaitar la seva barba blanca, ja que fa uns mesos va prometre que se la trauria si el FC Barcelona guanyava la Copa d’Europa a Wembley. La Champions va venir cap a Barcelona i ahir l’Avi va complir la seva paraula i va dir adéu a la barba. L’acte, organitzat per la PB de Coma-ruga, va acollir un partit de futbol entre els Veterans de Coma-ruga i els Amics del Salva, en el qual també hi va participar Josep Maldonado, el patró de la Fundació del FC Barcelona.

Tercera afaitada de Joan Casals

Si una cosa sabem del tot certa, és que Joan Casals és un home de paraula. Aquesta afaitada no és la primera que fa, ja que també es va desfer del seu pèl blanc quan el FC Barcelona va guanyar la Copa d’Europa a París i a Roma. La primera aposta es remunta a Wembley l’any 92, quan va prometre afeitar-se si el Barça guanyava una segona Champions, i, fins ara, ja ho ha fet tres vegades. L’Avi del Barça aposta sempre davant dels grans reptes, i sempre compleix la seva paraula: Si el Barça guanya Copes d’Europa, ell diu adéu a la seva barba durant un temps.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana