Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cambrils es tenyeix de blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

19.06.2011 17:37

Cambrils es tenyeix de blaugrana

Xavi Tauler


Cambrils s’ha vestit de blaugrana per reunir totes les penyes de Tarragona Nord en la seva X Trobada. El vicepresident Jordi Cardoner ha representat el FC Barcelona en un acte marcat per l’eufòria que viuen els penyistes amb els èxits d’enguany.


Jordi Cardoner i Casaus amb les penyistes de la PB Cambrils.
Jordi Cardoner i Casaus amb les penyistes de la PB Cambrils.

Dos mesos després de celebrar el 50è aniversari, la PB de Cambrils ha tornat a fer soroll al ritme dels colors blaugrana. Aquesta penya ha estat l’amfitriona de la X Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord, que ha reunit 26 penyes i més de 180 persones en un entorn natural com es el Parc Sama de Vinyols. El vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, ha liderat la comitiva blaugrana juntament amb Pau Vilanova, cap de la Comssió Social. Una desfilada de totes les penyes pel passeig marítim de Cambrils han donat el tret de sortida a una jornada que ha format part dels actes del 50è aniversari de la penya d’aquesta localitat, esdeveniment que es va celebrar el mes d’abril passat amb la presència del president Sandro Rosell. Tampoc s’han perdut la Trobada altres figures blaugranes com els exjugadors del Barça Valentí Mora, Julio Alberto Moreno, o el coordinador del Futbol Formatiu, Albert Puig, que també és soci de la Penya Barcelonista de Cambrils.

“Nosaltres parlem amb les copes i la pilota”

Davant dels penyistes de Tarragona i parlant sobre l’etern rival, el vicepresident Cardoner ha demanat a tots els culers presents que: “S’ha de seguir tenint seny, respecte, i elegància, perquè aquests són els valors que fan gran el nostre Club”. A més, Cardoner ha recalcat que els èxits d’enguany s’han aconseguit d’una única manera, ja que “la nostra manera de parlar és mitjançant la pilota i les copes”.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana