Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cardoner amb les penyes de Galícia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

12.06.2011 16:58

Cardoner amb les penyes de Galícia

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident de l’Àrea Social del Barça, Jordi Cardoner i Casaus, ha assistit als actes de la XXI Xuntança de Penyes Barcelonistes, que s’ha celebrat a Vilalba (Lugo) i que ha organitzat la PB Pravia.


Cardoner a la XXI Trobada de Penyes Barcelonistes de Galícia.
Cardoner a la XXI Trobada de Penyes Barcelonistes de Galícia.

Aquest cap de setmana l’activitat penyística del Barça s’ha concentrat a les terres gallegues. El vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, ha representat el Club en la XXI Trobada de Penyes Barcelonistes de Galícia, on un total de 33 penyes blaugrana han desfilat per la població de Vilalba (Lugo) vestint les seves millors gales. El vicepresident Cardoner ha compartit una jornada completa al costat de 350 penyistes, els quals desprenien eufòria pels èxits que s’han aconseguit aquesta temporada. L’Ajuntament de Vilalba ha rebut els representants blaugrana en un acte multitudinari, i on l’alcalde, Gerardo Criado, ha donat la benvinguda a tots els penyistes que han vestit de blaugrana la població durant aquest cap de setmana.

“Hem de continuar així”

Vilalba.JPGDins de l’auditori municipal, el vicepresident Cardoner ha recordat que la massa social del Barça, ara per ara, és molt potent, i ha animat els penyistes a seguir donant suport al Club igualment com ho han fet fins ara: “Fer barcelonisme des de la distància és molt complicat i vosaltres ho feu molt bé. Hem de continuar així”. Jordi Cardoner s’ha atrevit a parlar amb gallec a la part final del seu parlament.

Xerrada sobre el bon moment del Barça

La Xuntança ja es va obrir dissabte de la millor manera possible: una taula rodona organitzada per la PB Pravia i en la qual van participar exjugadors del Barça i del Racing de Santander com Andrés Parada, 'Suco', i Quique Setién. Penyistes, exfutbolistes i el vicepresident Cardoner van debatre sobre el moment dolç que viu el Barça tant des del punt de vista social com esportiu.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana