Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Com es viu el Barça a São Paulo?


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Barça TV

08.06.2011 12:43

Com es viu el Barça a São Paulo? La resposta, a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


A través de la Penya Blaugrana de São Paulo, Barça TV ens apropa a com es viu el barcelonisme des de la distància i com, a través del FC Barcelona, alguns socis i aficionats del Barça s’interessen per la cultura catalana.


Ferran Royo, president de la PB de São Paulo.
Ferran Royo, president de la PB de São Paulo.

“És curiós com ha anat canviant el discurs dels comentaristes esportius brasilers. Ara ja parlen del Barça com un equip de futbol català”, afirma Ferran Royo, president de la PB de São Paulo. “Tenim alumnes que vénen aquí per interessar-se per la cultura catalana i això és una cosa inèdita per a nosaltres. Els brasilers s’interessen per Catalunya, fruit de la seva passió pel Barça”, afegeix Màrius Vendrell, president de l’Associació Cultural Catalonia.

Interès pel Barça i per Catalunya

El reportatge, de 13 minuts de durada, s’exemplifica amb el cas de Vinícius Alves, un coordinador de projectes de sistemes bancaris brasiler que, juntament amb la seva dona, assisteix periòdicament a classes de català al Casal Català de São Paulo.

“La primera vegada que vaig sentir el català va ser als Jocs Olímpics de Barcelona, amb el Cant de la Senyera. El vaig voler aprendre per buscar el significat del ‘més que un club’ quan parlem del Barça. No és només un esport, hi ha una identitat amb el poble català i això em va agradar molt”, confessa Vinícius, que s’ha tatuat un Sant Jordi a la cama.

L’estrena, aquest dijous a les 23 h a Barça TV.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana