Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“El respecte que ens hem guanyat és immens”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.06.2011 18:08

Rosell: “El respecte que s’ha guanyat el Barça és immens”

Xavi Tauler


El president del Barça, Sandro Rosell, ha reiterat a l’afició blaugrana que, després d’una temporada plena d’èxits, s’ha d’allargar l’optimisme i les victòries aconseguides, ja que el respecte que s’ha guanyat el Barça al món és immens”.


Sandro Rosell a la festa d'aniversari de la PB de Vilanova de Bellpuig. Foto: Miguel Ruiz -FCB
Sandro Rosell a la festa d'aniversari de la PB de Vilanova de Bellpuig. Foto: Miguel Ruiz -FCB

En el transcurs de la celebració del 50è aniversari de la PB de Vilanova de Bellpuig i de la sisena Trobada de Penyes de Lleida sud i la Franja central, el màxim mandatari blaugrana, Sandro Rosell, ha volgut recordar el prestigi que torna a tenir el Barça després de la gran victòria a Wembley, ja que “el respecte que s’han guanyat els nostres jugadors i el nostre entrenador arreu del món és immens”. Per això, i seguint amb la línia de reivindicació d'ahir a Andorra, també ha demanat a l’afició blaugrana que “s’han d’allargar les victòries i l’optimisme, ja que venim d’una era de patidors i m’agradaria que ja no patíssim tant” . Per això, i com a exemple, Rosell ha declarat que parlarà de Wembley cada vegada que faci declaracions durant els propers dies.

La clau, seguir treballant

APJ05D07.005.jpgEl màxim mandatari del FC Barcelona ha lloat l’excel·lent moment que respira el Club en l’àmbit esportiu i pel que fa a totes les seccions. Per això, ha recordat la dificultat d’aconseguir aquests èxits i ha reiterat que “treballarem molt per mantenir tot això que tenim”.

La primera penya cinquantenària de Lleida

La PB de Vilanova de Bellpuig celebrava les seves noces d’or i es convertia en la primera penya blaugrana a arribar a la xifra dels 50 anys de vida dins la província de Lleida. El president Sandro Rosell no hi ha faltat i, en tot moment, ha estat acompanyat pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i pel cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, que junts, i dins el local social de la penya blaugrana, han destapat la placa commemorativa dels 50 anys d’aquesta entitat que compta amb més de 350 socis.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana