Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Andorra es tenyeix de blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

04.06.2011 17:00

Andorra es tenyeix de blaugrana

www.fcbarcelona.cat


El president del FC Barcelona encapçala el 50è aniversari de la Penya del Principat. L'acte ha coincidit amb la 10a Trobada de Veterans i la 5a Folga 65, una activitat per als exjugadors del primer equip amb més de 65 anys d’existència.


Foto: Miguel Ruiz - FCB
Foto: Miguel Ruiz - FCB

Sandro Rosell ha estat un dels protagonistes de la festa blaugrana que ha tingut lloc aquest dissabte a Andorra. Així, el president, acompanyat del vicepresident Jordi Cardoner, el directiu Ramon Cierco i el directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, han estat tant a la 10a Trobada de Veterans del FC Barcelona com a les noces d'or de la Penya d'Andorra. I un dels protagonistes d’aquest esdeveniment ha estat el directiu Ramon Cierco, ja que és d’Andorra i, alhora, el primer directiu andorrà del FC Barcelona.

Primer, partit d’exjugadors

El primer acte ha estat a l'Estadi Comunal d'Andorra, on els exjugadors han disputat un partit. Rosell ha estat l'encarregat de fer el xut d'honor d'aquest compromís. Posteriorment, la comitiva blaugrana s'ha desplaçat a la seu de la Penya, situada al carrer Prat del Salt d'Andorra. Allà, el president de la PB del Principat d'Andorra, Jaume Puig, i altres integrants d'aquesta associació han estat amb els representants de la directiva blaugrana.

Dinar commemoratiu

APJ04D07.027.jpgDesprés de passar per la penya, els actes s'han traslladat al Parc Central d'Andorra la Vella, on ha tingut lloc el dinar, els parlaments i el lliurament d'obsequis. Han assistit a aquest acte el cap de govern del Principat d'Andorra, Antoni Martí Petit, el president de la Penya, el president de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ), i el cònsol menor del Comú d'Andorra, Josep Vila, entre d'altres personalitats.

El dinar ha servit per unir els dos actes, l'aniversari de la Penya i la 10a Trobada de Veterans. Tots han participat en aquest àpat, que ha estat animat gràcies a les victòries aconseguides pel primer equip de Josep Guardiola.

Abans de posar el punt final a l'acte, l'Agrupació Barça Jugadors ha entregat unes estàtues commemoratives als jugadors nascuts o residents a Andorra que han vestit la samarreta del Barça. Ha estat el cas de Jesús Julián Lucendo, Froilán Roig, Lluís Aloy, Gaspar Guevara, Isaac Obregón, Josep Maria Rodríguez i Xavier Roure.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana