Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cardoner amb les penyes a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

30.05.2011 16:18

Cardoner amb les penyes a Londres

www.fcbarcelona.cat


Aquest cap de setmana, la capital britànica es va tenyir de blaugrana, des de divendres fins diumenge. Es va assolir l’objectiu: tornar a casa amb la quarta Lliga de Campions.


Cardoner amb les penyes a Londres

La penya londinenca va organitzar un sopar al Grange City Hotel, prop de la Torre de Londres, amb 300 començals. En representació del Club hi va assistir Jordi Cardoner i Casaus, Vicepresident de l’Àrea Social juntament amb els trafalgar_4.JPG directius Pilar Guinovart i Josep-Ramón Vidal-Abarca. Pau Vilanova i Josep M. Barnils, directius de la comissió social, tampoc van faltar a aquesta celebració. 

La ocasió es mereixia una celebració d’allò més notòria, deixant de banda el resultat que es podia donar el dissabte. Cardoner i Casaus, en el seu discurs va confirmar el per què som més que un club. Només en veure la quantitat de gent desplaçada al sopar, ja no calia discutir qui havia guanyat la Champions en termes socials. L’optimisme va quedar palès, amb la reserva de ser conscients d’enfrontarse a un molt bon equip.

I dissabte, trobada a Trafalgar

Dissabte al migdia es va celebrar la tradicional trobada barcelonista a Trafalgar Square, que té lloc cada cop que el FC Barcelona es desplaça a Londres. Milers de culers es van reunir a l’emblemàtica plaça londinenca per donar suport a l’equip i per expressar al món que el barcelonisme està més viu que mai. Jordi Cardoner i Casaus, Pau Vilanova i Josep M. Barnils no van voler perdre’s la ocasió d’agraïr el suport que penyes i socis han donat al Club.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana