Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Vilarrubí, a la Penya de Nova York


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.05.2011 18:41

Vilarrubí, a la Penya de Nova York

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident de l’Àrea Institucional va viure el Barça-Deportivo des de la seu de la penya de la ciutat dels gratacels amb més de 30 penyistes i seguidors barcelonistes.


El vicepresident amb els membres de la penya que van veure el Barça-Deportivo des de Nova York.
El vicepresident amb els membres de la penya que van veure el Barça-Deportivo des de Nova York.

Carles Vilarrubí va ser convidat per la Penya de Nova York per presenciar des de la seu de la penya el penúltim partit de Lliga de la temporada 2010/11, el Barça-Deportivo.

La seu de la Penya és al Restaurant Mercat del cuiner català Jaume Reixach, al 45 de Bond Street amb el carrer Bowery. Aquest prestigiós restaurant i espai per als penyistes de Nova York està situat a Nolita, un dels barris de Manhattan.

Molt emocionant

A la seu de la Penya es van trobar amb el vicepresident, catalans de diferents activitats professionals que viuen als Estats Units: des d’empresaris i artistes, així com també metges de prestigi. Un reflex d’aquesta cosmopolita ciutat.

Mentre vivien en directe el compromís i l’entrega del trofeu de Lliga a través de la televisió, van degustar plats típics catalans com el pa amb tomàquet.

Una mostra més de com l’excel•lència esportiva traspassa fronteres i que el Barça es viu amb passió i intensitat també des dels Estats Units.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana